Οι νεαροί βρετανοί ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στις ταινίες της σειράς του Χάρι Πότερ και μεγαλώνοντας έγιναν εκατομμυριούχοι, ελπίζουν να συνεχίσουν να ασχολούνται με την υποκριτική και μετά την κυκλοφορία αυτή την εβδομάδα της ταινίας " Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ", που βασίζεται στο ομότιτλο έβδομο βιβλίο της Τζ.Σ. Ρόουλινγλκ.
"Ξεκινώ το πανεπιστήμιο τον Αύγουστο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπαίξω", δήλωσε η 19χρονη Εμα Ουώτσον, που ερμηνεύει στις ταινίες τη στενή φίλη του Χάρι Πότερ Ερμιόνη Γκρέιντζερ.
Η Ουώτσον, που της είχε προταθεί να σπουδάσει Αγγλική λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, επέλεξε να μεταβεί σε κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο για να διευρύνει τις σπουδές της.
Στο μεταξύ ο Ντάνιελ Ραντκλιφ, που ερμηνεύει το νεαρό μάγο Χάρι Πότερ, απέρριψε ως "εξαιρετικά αιμομικτική" την ιδέα να έχει σχέση με την Ουώτσον καθώς κυκλοφορούν διάφορες φήμες για σχέση του με την Εμα.
Ο Ραντκλιφ η περιουσία του οποίου εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια λίρες και θεωρείται ο πλουσιότερος νεαρός της Βρετανίας διέψευσε οποιαδήποτε σχέση του με τη νεαρή συμπρωταγωνίστρια του και πρόσθεσε ότι μαθαίνει μπαλέτο για να μπορέσει να έχει εφόδια για "ένα μέλλον χωρίς τον Πότερ".
Ο Ρούπερτ Γκριντ, που παίζει τον στενό φίλο του Χάρι Ρον, δήλωσε ότι επιθυμεί επίσης να συνεχίσει να ασχολείται με την υποκριτική. " Εάν όλα πάνε καλά, θα ήθελα να συνεχίσω με τον κινηματογράφο. Θα περιμένουμε και θα δούμε" είπε ο Γκριντ.
Η ταινία " Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ" έχει σήμερα πρεμιέρα στο Λονδίνο.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top