Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ αφήφισαν την βροχή χθες στο κεντρικό Λονδίνο και περίμεναν ώρες ατέλειωτες για να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές της έκτης ταινίας με τίτλο "Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας" που έκανε πρεμιέρα στη βρετανική πρωτεύουσα.
Η πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2008, αλλά τεχνικά προβλήματα ανάγκασαν τα στούντιο της Warner Bros να αναβάλουν την προβολή της.
Η προηγούμενη ταινία "Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα" είχε κυριολεκτικά σαρώσει τα ταμεία με εισπράξεις μεγαλύτερες των 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Το τελευταίο βιβλίο με τις περιπέτειες του ήρωα της Τζ.Κ Ρόουλινγκ "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου" κατέχει το ρεκόρ του βιβλίου με τις γρηγορότερες πωλήσεις.
Στην χθεσινή πρεμιέρα ορισμένοι από τους νεαρούς σταρ της ταινίας φορούσαν άσπρες κορδέλες στη μνήμη του Ρόμπερτ Νοξ, που δολοφονήθηκε το 2008 στη νότια Αγγλία. Στην ταινία ο Νοξ ενσαρκώνει τον Μάρκους Μπέλμπι, έναν συμμαθητή του Χάρι.
"Πιστεύω πως σε αυτήν την ταινία υπάρχει μεγαλύτερη κωμική φλέβα σε σχέση με τις προηγούμενες. Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ταινία", δήλωσε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top