Όποιος απολύθηκε από την Γουόλ Στριτ μπορεί να ξεκινήσει μία νέα καριέρα ως κατάσκοπος.
Η CIA στρατολογεί νέα στελέχη αρκεί να περάσουν επιτυχώς από τον ανιχνευτή ψεύδους και να μπορούν να επιδείξουν ότι είναι διατεθειμένοι να ταχθούν στην υπηρεσία της χώρας αντί...της τσέπης τους.
Η Υπηρεσία ήδη έχει καταχωρήσει σχετική αγγελία και θα προχωρήσει σε συνεντεύξεις υποψηφίων στις 22 Ιουνίου σε μυστική τοποθεσία στη Νέα Υόρκη.
"Επαγγελματίες από τον χώρο των χρηματοοικονομικών και των επιχειρήσεων, αν δεν αρκείσθε στα λίγα, η CIA έχει μία μοναδική αποστολή", αναφέρει η διαφήμιση στο ραδιόφωνο.
"Ενταχθείτε στο διευθυντήριο της υπηρεσίας πληροφοριών και γίνετε μέρος της διεθνούς αποστολής μας ως οικονομικός ή χρηματιστηριακός αναλυτής. Κάντε την διαφορά στην καριέρα σας για τη χώρα σας".
Ο Ρον Πάτρικ, εκπρόσωπος στρατολόγησης της CIA, δήλωσε στην τηλεόραση του Ρόιτερς ότι η υπηρεσία έχει λάβει πολλές εκατοντάδες βιογραφικά μέχρι στιγμής από υποψήφιους: από κάποιους που μόλις αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο μέχρι απολυμένους τραπεζίτες.
Οι νεοσύλλεκτοι θα καλούνται να περνούν από ιατρικές εξετάσεις, να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και να περάσουν με επιτυχία από τον ανιχνευτή ψεύδους.
Ο πρώτος μισθός θα ξεκινά από περίπου 60.000 δολάρια για έναν νέο απόφοιτο πανεπιστημίου μέχρι 100.000 για κάποιον έμπειρο με ανώτατο μισθό τα 160.000 δολάρια.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top