Περισσότεροι από 4.000 καλεσμένοι απόλαυσαν το πραγματικά εντυπωσιακό show που παρουσίασαν για 7η συνεχόμενη χρονιά, οι σπουδαστές της BEAUTY & ART Academy του Ομίλου ΞΥΝΗ, στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ Boutique, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.
Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία κέρδισε το κοινό με την εντυπωσιακή εμφάνισή της και την αμεσότητά της.
παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι προσκεκλημένοι από τους χώρους της μόδας, της τέχνης, της show biz, των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΡΑΔΙΝΟΥ HAIR Styling & MAKE UP, πλαισιωμένη με εντυπωσιακές βραδινές τουαλέτες του Οίκου PRONOVIAS.
Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ “SHOW ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ” με θέμα «Hollywood Divas».
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με επίδειξη ΝΥΦΙΚΟΥ HAIR Styling & MAKE UP, «ντυμένη» με τις υπέροχες νυφικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής VLASSIS HOLEVAS.
Την παράσταση όμως έκλεψε το BODY PAINTING show, με θέμα «Black & White Laces». Οι σπουδαστές του Ομίλου ΞΥΝΗ μετέτρεψαν τα γυμνά σώματα των μοντέλων σε έργα τέχνης «ντύνοντάς» τα με λεπτοδουλεμένες ασπρόμαυρες δαντέλες. Η εντυπωσιακή χορογραφία του Steven Kelly «ζωντάνεψε» τους δαντελωτούς καμβάδες και γέμισε τη σκηνή με το ταλέντο και τη φαντασία των νεαρών δημιουργών.
Το ΚΕΑΣ Πάτρας BEAUΤY & ΑRT STUDIES συμμετείχε στο BODY PAINTING show, με τη Vera Davidova (καθηγήτρια της σχολής) η οποία μεταμόρφωσε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την Αγγελική Μακρή σε μια άκρως φυσική και εκθαμβωτική μπαλαρίνα. Το αποτέλεσμα, μίας διαδικασίας περίπου έξι ωρών με πάρα πολύ λεπτομέρεια και μεράκι , ήταν τόσο ζωντανό και εντυπωσιακό που οι παραβρισκόμενοι στην εκδήλωση δεν πίστευαν ότι ήταν BODY PAINTING και την άγγιζαν για να βεβαιωθούν. (πολλοί από τους παραβρισκόμενους στο event ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί της καθώς είχαν εντυπωσιαστεί )
H εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις χορογραφίες και τα μπαλέτα του γνωστού χορογράφου STEVEN KELLY, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «XINIS EDUCATION FESTIVAL». ένα δίμηνο FESTIVAL με εκδηλώσεις, ημερίδες, happenings και άλλα,
Συνδυάζοντας λοιπόν τη γνώση με την κοινωνική ευαισθησία και τη δημιουργία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, γιόρτασε τα 52 χρόνια λειτουργίας του και έκλεισε άλλη μια εκπαιδευτική χρονιά, προσφέροντας στους σπουδαστές, τους συνεργάτες και τους φίλους του μια αξέχαστη βραδιά.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top