Το πιο Hot summer tour σε όλη την Ελλάδα είναι γεγονός!!!
H λατρεμένη Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά για να μας απογειώσει σε μια εντυπωσιακή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!
Πρεμιέρα στην Αθήνα 30/06/09 στο Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη.
Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής, η Άννα θα πρωταγωνιστήσει σε μια περιοδεία με συγκλονιστικές live performances, όπου με την ανεξάντλητη ενέργεια και πάθος της, θα ερμηνεύσει διαχρονικές αλλά και τις νέες της επιτυχίες από το album “Απαγορευμένο”.
Η παραγωγή της περιοδείας είναι διεθνών προδιαγραφών με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας, τα οποία αναδεικνύουν την μοναδική σκηνική παρουσία, της απόλυτης Ελληνίδας performer.
Το σπάνιο υπερθέαμα που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, υπογράφει μια κορυφαία ομάδα συνεργατών. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ταλαντούχα Christine Crokos. Ο Jermaine Browne χορογραφεί την Άννα, και θα εμφανιστεί ως guest star μαζί της για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της ορχήστρας έχει ο Γιάννης Κυφωνίδης, τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιώργος Τέλλος και την επιμέλεια του ήχου ο Άρης Κουντούρης. Την εμφάνιση της Άννας για ακόμα μια φορά έχει επιμεληθεί η παγκοσμίου φήμης Patricia Field.
Μετά την Αθήνα θα ακολουθήσουν, Θεσσαλονίκη 2/7, Λάρισα 3/7, Βόλος 6/7, Βέροια 8/7, Τρίκαλα 10/7, Καβάλα 11/7, Σαλαμίνα 16/7, Ηράκλειο 20/7, Χαλκιδική 25/7, Άρδας 26/7, Ηγουμενίτσα 9/8, Κέρκυρα 10/8, Πάρος 12/8, Λευκάδα 14/8, Σαντορίνη 16/8, Ξάνθη 26/8 και Πάτρα 2/9.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top