Μετά το θλιβερό επεισόδιο της Παρασκευής, όταν εξωτερικοί συνεργάτες της Δημοτικής Μπάντας εισέβαλαν στο Δημαρχείο και διέκοψαν τελετές γάμων, σήμερα (χθες Κυριακή) μέλη της ίδιας ομάδας προκάλεσαν ένα ακόμα απαράδεκτο και καταδικαστέο επεισόδιο, αμαυρώνοντας την τελετή ονοματοθεσίας του δρόμου Εθελοντών Αιμοδοτών, στην Παναγία Αλεξιώτισσα. Τελετή η οποία τελικώς ανεβλήθη.
Οι εξωτερικοί συνεργάτες της Δημοτικής Μπάντας υπερβαίνοντας κάθε όριο και δείχνοντας πρωτοφανή ασέβεια σε θεσμούς, σε πρόσωπα και σε διαδικασίες, επιχειρούν με ακρότητες να επιβάλλουν όσα τα δικαστήρια της χώρας, οι ανεξάρτητες αρχές και τα θεσμοθετημένα υπηρεσιακά όργανα έχουν από πολλού απορρίψει.
Για πολλοστή φορά η δημοτική αρχή υπενθυμίζει: Το ΑΣΕΠ έχει απορρίψει το αίτημα μονιμοποίησης των εξωτερικών συνεργατών της Μπάντας. Τα δικαστήρια έχουν ομοίως αποφανθεί αρνητικά στο αίτημα τους. Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου έχει επίσης λάβει απορριπτική απόφαση.
Οι συνεργάτες της Μπάντας όχι μόνο δεν συντάσσονται με τις δικαστικές και διοικητικές αποφάσεις αλλά επιπλέον αξιώνουν από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να παρανομήσουν, χαρακτηρίζοντας δήθεν πάγιες και διαρκείς τις ανάγκες που οι μουσικοί αυτοί καλύπτουν.
Απόφαση που θα καθιστά υπόλογα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και θα επισύρει ποινικές ευθύνες δεν είναι δυνατόν να ληφθεί.
Προσθέτως, οι εξωτερικοί συνεργάτες της Μπάντας εμφανίζονται ως δήθεν ανασφάλιστοι. Όταν είναι γνωστό ότι το μέγα μέρος τους έχει κανονική ασφάλιση από τις εργασίες όπου πλήρως απασχολούνται.
Παράλληλα, κάθε προσπάθεια συνεννόησης που η δημοτική αρχή αλλά και άλλες παρατάξεις, μέσω της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, κατέβαλαν έπεσε στο κενό εξαιτίας της παράλογα αδιάλλακτης στάσης των εξωτερικών συνεργατών της Μπάντας.
Κατόπιν όλων αυτών και προκειμένου να αποφευχθούν νέα έκτροπα που θα πλήξουν περαιτέρω το κύρος της Δημοτικής Μουσικής, η δημοτική αρχή προτίθεται να προβεί σε μέτρα τα οποία συντόμως θα ανακοινωθούν.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top