Μία τυφλή γυναίκα στο Χονγκ Κονγκ, η οποία υποπτευόταν ότι την απατάει ο σύζυγός της, του έριξε καυτό χυλό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, την ώρα που εκείνος κοιμόταν γυμνός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.
Ο 56χρονος οδηγός ταξί Λέουνγκ Γιου-γιουέν υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού στην περιοχή μετά την επίθεση της τυφλής του συζύγου με ένα είδος χυλού, που σερβίρεται καυτός για πρωινό.
Παλαιότερα, η Μίου Τσούι-φαν, η 58χρονη σύζυγός του, είχε ρίξει στο ποτό του συζύγου της θηλυκές ορμόνες, σε μία προσπάθεια να τον καταστήσει ανίκανο όταν πείστηκε ότι εκείνος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, έγραψε η εφημερίδα Standard του Χονγκ Κονγκ.
Μετά την επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Λέουνγκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα που χρειάστηκαν τρεις εβδομάδες θεραπείας και πάλι του έχουν αφήσει ανεπούλωτη πληγή, έγινε γνωστό χθες Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση.
Η Μίου, η οποία είναι τυφλή, παντρεύτηκε τον Λέουνγκ το 2002.
Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, δήλωσε ένοχη για τον σκόπιμο τραυματισμό του συζύγου της και αναμένει τώρα την απόφαση του δικαστηρίου που θα ανακοινωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Το ζευγάρι στο μεταξύ χώρισε…..
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top