Το Ωδείο της Πατραϊκής Μαντολινάτας έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη μεγάλη, αποχαιρετιστήρια Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2009 και ώρα 8:00 μ.μ.,στο μουσικό χώρο «Ακτή Δυμαίων», (πρώην παλαιό Πτωχοκομείο),με τη συμμετοχή των σπουδαστών, καθώς και των καθηγητών του Ωδείου μας. Ακόμη, θα λάβουν μέροςκαι τα φωνητικά σχήματα της Πατραϊκής Μαντολινάτας (παιδική και προπαιδική χορωδία).
Όπως είναι γνωστό, στο Ωδείο μας, το οποίο είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και όπου λειτουργούν όλες οι προβλεπόμενες από το Υπουργείο Πολιτισμού Σχολές, δίνεται έμφαση στην άρτια μουσική κατάρτιση, στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, καθώς και στην ανάπτυξη των έμφυτων τάσεων και δεξιοτήτων των σπουδαστών μας, εξωτερικεύοντας έτσι το πιο δημιουργικό κομμάτι του εαυτού τους και αναπτύσσοντας ποικιλοτρόπως την προσωπικότητά τους.
Ακριβώς πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, διοργανώνουμε και φέτος τη μεγάλη, αποχαιρετιστήρια Συναυλία μας, με τίτλο «ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ», με τη συμμετοχή 22 σπουδαστών μας, καθώς και των καθηγητών τους. Ακόμη θα λάβουν μέρος και τα φωνητικά σχήματα της Πατραϊκής Μαντολινάτας, Παιδική και Προπαιδική Χορωδία.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το Ωδείο απαρτίζεται από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, που διδάσκουν τη μουσική τέχνη με αγάπη και μεράκι. Έτσι, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει και να ξεχωρίζει τη σωστή μουσική, καλλιεργεί την ακοή και τη φωνή του και μαθαίνει ολοκληρωμένη μουσική ανάγνωση και γραφή.
Ακριβώς αυτή την πρόοδο των παιδιών μας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και να επιβραβεύσουμε στην κεντρική αυτή εκδήλωση του Ωδείου, με την οποία κλείνει η φετινή χρονιά, καθώς επίσης ολοκληρώνεται και ο Μουσικός Μήνας (Μάιος-Ιούνιος 2009), στη διάρκεια του οποίου έχουν διοργανωθεί πολλές παράλληλες εκδηλώσεις (σε συνεργασία και με άλλους φορείς, από την Ελλάδα – Idyllion – αλλά και από το εξωτερικό – μουσικά σχολεία και σχήματα από Γερμανία και άλλες χώρες!).
Η αποχαιρετιστήρια συναυλία μας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, την Κυριακή, 21η Ιουνίου 2009, στις 8.00μ.μ., στο μουσικό χώρο «Ακτή Δυμαίων» ( πρώην παλαιό Πτωχοκομείο).Στη μουσική αυτή βραδιά μας θα ακουστούν μελωδίες γνωστών, μεγάλων συνθετών, όπως οι Bach, Satie, Bertini, Camille Saint – Saens, Diabelli, Paganini, Schumman, Haydn.Και αυτή η εκδήλωση του Ωδείου μας θα είναι με ελεύθερη είσοδο, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στηρίζεται για τη συνέχιση της πολύτιμης προσφοράς της μόνο στην συμμετοχή των μαθητών του, καθώς και στην αρωγή των μελών και των φίλων μας. Σας περιμένουμε όλους σ’ αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά, για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την πρόοδο των παιδιών μας αλλά και τις αξιέπαινες προσπάθειες των καθηγητών του Ωδείου μας!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top