Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε το Σάββατο το πρωί στην Αγίου Νικολάου όσους επέλεξαν τον κεντρικό πεζόδρομο για τη βόλτα, τα ψώνια ή τον καφέ τους. Η David Mayer Naman, ιταλικός οίκος ανδρικών ρούχων, παρουσίασε στην Πάτρα τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2009, με μία πρωτότυπη επίδειξη μόδας.
Δύο star κατέφθασαν στον πεζόδρομο και με αφετηρία το κατάστημα David Mayer Naman (Αγίου Νικολάου 18) επισκέφτηκαν κάποια από τα γνωστότερα cafe του κέντρου (Cibo Cibo, Due Piani, Big Ben, Antico, Kikoo, Multi κ.α.).
Τους star συνόδευαν μία manager και δύο εντυπωσιακά μοντέλα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ένα πλήθος δημοσιογράφων, παπαράτσι και ρεπόρτερς τηλεοπτικών συνεργείων κατέγραφε το γεγονός.
Θαμώνες των καφέ και διερχόμενοι έδειξαν αρχικά να αιφνιδιάζονται από το αναπάντεχο θέαμα και στη συνέχεια παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό. Μπροστά από το κατάστημα της David Mayer Naman είχε στηθεί ένας πλούσιος μπουφές, ενώ dj συνόδευε μουσικά το δρώμενο.
Τα David Mayer Naman εκπροσωπούνται στην Ελλάδα κατ’ αποκλειστικότητα από την Δούρος Α.Ε., η οποία, εκτός του μαγαζιού της Αγίου Νικολάου, λειτουργεί καταστήματα σε Αθήνα και Λάρισα. Ο κύριος Θάνος Δούρος, ερωτώμενος για το event, δήλωσε ότι «ο πραγματικός star της ημέρας είναι ο πελάτης των David Mayer Naman».


Οι σταρ, τα μοντέλα και ....ο κύριος Θάνος Δούρος


Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας του Σαββάτου.


φωτογράφηση υπό το βλέμμα του body guard!


Ακόμα και η Μαιζώνος έκλεισε για να περάσουν οι «star»!!


Στιγμιότυπο από την άφιξη στην Αγίου Νικολάου με ένα Audi Q7, προσφορά της ΔΕΛΤΑ CAR.Πλήθος κόσμου παρακολουθεί την επίδειξη μόδας.Ένα χαρακτηριστικό outfit της David Mayer Naman με τη συνοδεία των μοντέλων τα οποία έντυσε το κατάστημα Τσαντίλης (τις κομμώσεις τους επιμελήθηκε ο Κυριάκος Λαϊνάς)Αγίου Νικολάου 18
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top