Τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμά. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για την ηρωική έξοδο των ελεύθερων πολιορκημένων του Μεσολογγίου.
Κατά την επίσκεψή του στον Φορέα, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Δρ Ιωάννη Καλαβρουζιώτη για το έργο που επιτελείται από το Δ.Σ. και τα στελέχη του Φορέα και ξεναγήθηκε στους χώρους του κέντρου πληροφόρησης.
Ο πρόεδρος του Φ.Δ. παρουσίασε και το μόλις κυκλοφορήσαν λεύκωμα για την Λιμνοθάλασσα και τον ευχαρίστησε για την ξεχωριστή τιμή και την ευλογία που παρείχε με την επίσκεψή του , δείγμα της ευαισθητοποίησής του και της βαθειάς αγάπης του για το περιβάλλον.
Παρέστησαν, οι Δήμαρχοι Αιτωλικού και Οινιαδών κκ. Ν. Γαλάνης και Α. Αλετράς, τα μέλη του Δ.Σ. του Φορέα κκ. Δ. Λυμπουρίδης, Α. Λύρος, Ν. Φραγκούλης, οι Αντιδήμαρχος κ Σαμαντάς, τα στελέχη του Φορέα κ. Ι. Σελιμάς και Σ. Ρούσση.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top