Μαζί με τη Σελήνη
Εκπληκτική φωτογραφία της Γης από 200 εκατ. χλμ. μακριά!


Η εικόνα προέρχεται από μια σούπερ κάμερα μέσα από το Mars Reconnaissance Orbiter, σκάφος που έχει σταλεί στον Κόκκινο Πλανήτη για να βρει νερόΗ NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από τον πλανήτη μας, τραβηγμένη από ένα διαστημόπλοιο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη.

Η θολή εικόνα προέρχεται από μια σούπερ κάμερα μέσα από το Mars Reconnaissance Orbiter, σκάφος που έχει σταλεί στον Κόκκινο Πλανήτη για να βρει νερό.

Δύο φωτογραφίες τράβηξε η κάμερα HiRISE, οι οποίες ενώθηκαν δίνοντας ένα αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα, καθώς αντιλαμβάνεται κάποιος την απεραντότητα του σύμπαντος.

Για να καταλάβει κάποιος τη δύναμη της συγκεκριμένης κάμερας, αρκεί να αναφέρουμε ότι τραβήχτηκε και παρουσιάζει τη Γη και τη Σελήνη από περίπου 204 εκατ. χλμ μακριά!

«Το κοκκινωπό κομμάτι που φαίνεται κοντά στο κέντρο της Γης είναι η Αυστραλία» εξηγεί η NASA. «Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να μπορέσουμε να φιξάρουμε τις λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής, καθώς η αντανάκλαση της Σελήνης στην επιφάνεια της Γης είναι γνωστή», αναφέρει σε σχόλιό της.


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top