Αν έχετε βαρεθεί να πίνετε ελληνικούς καφέδες δίχως άρωµα και γεύση… τότε ήρθε η ώρα να δοκιµάσετε τα µοναδικά χαρµάνια του Coffee Island! Σήµερα Πέµπτη, η «Π» σε συνεργασία µε την αγαπηµένη σας εταιρεία καφέ Coffee Island, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε έναν πραγµατικό ελληνικό καφέ. 

ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ 

«O ελληνικός καφές είναι αληθινή τέχνη! Γι’ αυτό θέλει µεράκι και υποµονή. Θέλει τον χρόνο του. Για όλους αυτούς τους λόγους, εµείς τον αντιµετωπίζουµε ως µια ολόκληρη επιστήµη που θέλει δουλειά, πάθος, χρόνο και οδηγεί στο πιο ολοκληρωµένο και ποιοτικό αποτέλεσµα!» υπογραµµίζει η επιχείρηση. 

ΤΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑ 

Στα Coffee Island µπορείτε να ανακαλύψετε πέντε χαρµάνια ελληνικού καφέ υψηλής ποιότητας (Παραδοσιακός, Special, Ξανθός, Σκούρος, Extra Σκούρος) + decaf, από τις προσεχτικά επιλεγµένες ποικιλίες Arabica και Robusta, µε βάση τα γευστικά χαρακτηριστικά που κάθε φορά επιθυµούµε. Κάθε ποικιλία είναι ψηµένη ξεχωριστά και µε τρόπο που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα στοιχεία της, προκειµένου να προσθέτει τη δική της, ξεχωριστή πινελιά στο χαρµάνι. 

Ο Γ. ΑΛΑΝΙΑ∆ΗΣ 

∆είτε εδώ πώς παρασκευάζουµε τον καφέ µας! Ο καφές στα Coffee Island ψήνεται σε σιγανή φωτιά, γι’ αυτό και έχει µοναδική γεύση! Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αλανιάδης (R&D Department), οι ενδόθερµες και οι εξώθερµες αντιδράσεις, η καραµελοποίηση των σακχάρων και η αντίδραση Malliard συµπληρώνονται αρµονικά από το µεράκι του ψήστη. Το πόσο ελαφρύ ή σκούρο ψήσιµο θα έχουµε αποτελεί απόφαση δική του, µε βάση την πολύχρονη εµπειρία του. Το πώς θα αντιδράσει αυξοµειώνοντας τη θερµοκρασία στο ψηστήρι… αυτό είναι που οριοθετεί και ξεχωρίζει πραγµατικά το Artisan Roasting. Ακολούθησε τώρα κι εσύ βήµα-βήµα τις οδηγίες και απόλαυσε τον καλύτερο και πιο… µερακλίδικο ελληνικό της Coffee Island! 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «Π» 

Σήµερα Πέµπτη 22 ∆εκεµβρίου, οι πρώτοι που θα επισκεφτούν ένα από τα καφεκοπτεία Coffee Island, µαζί µε την αγορά ενός προϊόντος θα πάρουν δωρεάν την εφηµερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και ένα φακελάκι 100γρ. ελληνικό παραδοσιακό καφέ.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top