Διερεύνηση για τα επώνυμα πολιτικών στη «λίστα Μπόργιανς» ζητάει με μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο ο Νικολόπουλος

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος ζητάει με μηνυτήρια αναφορά του «να διαπιστωθεί αν ηχηρά επώνυμα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Μπόγιαρν συμπίπτουν με την ύπαρξη τραπεζικών λογαριασμών πολιτικών σε τράπεζα του εξωτερικού».

Η εφημερίδα «DOCUMENTO» αποκάλυψε ότι στη λίστα αναφέρονται τα επώνυμα «Παπανδρέου», «Γεννηματά» και «Πάγκαλου» και ότι διερευνάται αν υπάρχει σχέση με τα επώνυμα πολιτικών της χώρας.

Ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια είχε συνάντηση με την κ. Ξένη Δημητρίου. Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβεβαίωσε τον Νίκο Νικολόπουλο ότι η μηνυτήρια αναφορά του θα συσχετισθεί με την έρευνα που διέταξε η ίδια για τη «λίστα Μπόργιανς».

Από πρόσθετα στοιχεία της λίστας εικάζεται, σύμφωνα με τον κ.Νικολόπουλο, ότι είναι πιθανό οι αναγραφόμενοι να είναι πράγματι οι πολιτικοί που συγκεντρώνουν τις προαναφερόμενες υποψίες. Από την πλευρά των πολιτικών μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει ρητές διαψεύσεις.


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top