Ένα οχτάωρο καλού ύπνου έχει περισσότερα οφέλη από όσα φαντάζεστε.Ο Δαλάι Λάμα έχει πει την πιο σωστή έκφραση για τον ύπνο: " Ο ύπνος είναι ο καλύτερος διαλογισμός". Από αυτή τη φράση και μόνο μπορούμε να καταλάβουμε τη σημασία που έχει ο ύπνος στη ζωή μας. Είναι η κινητήριος δύναμη για να έχουμε μία γεμάτη ενέργεια μέρα. Είναι το "μυστικό" μας όπλο για να είμαστε λαμπερές, να δείχνουμε φρέσκες - ακόμα και νεότερες - και να βρισκόμαστε σε καλή φόρμα. Στο όνομα του ύπνου έχουν γραφτεί βιβλία και για τη σπουδαιότητα του έχουν μιλήσει άνθρωποι, που η λέξη επιτυχία είναι συνώνυμο του ονόματός τους, όπως η Katy Perry, η Lena Dunham και η Heidi Klum. H τελευταία μάλιστα κάνει αρκετούς μικρούς ύπνους μέσα στην ημέρα για να διατηρείται φρέσκια.


Αν ακόμα δεν εχέτε πειστεί γιατί πρέπει να κοιμόμαστε, απλά φέρτε στο νου σας τις ώρες που ξεκουράζεται το σώμα και ο νους στο αγαπημένο κρεβάτι. Όταν ξαπλώνουμε σε αυτό, τα μάτια μας κλείνουν σιγά σιγά και εμείς με μιας, βυθιζόμαστε στην αγκαλιά του Μορφέα. Ωραία ε;

Τα Οφέλη του Ύπνου ή αλλιώς πώς θα γίνουμε οι Βασίλισσες της Ομορφιάς

Ο ύπνος μπορεί να είναι μια σημαντική «ρουτίνα» της καθημερινότητας μας αλλά μπορεί να μας προσφέρει κάτι πολύτιμο: έναν υγιή τρόπο ζωής. Όλο το άγχος και οι προβληματισμοί μας, μπορούν να εξαφανιστούν την ώρα που κοιμόμαστε. Για άλλους οι οκτώ ώρες ύπνου μπορεί να είναι ιδανικές και για άλλους οι έξι ώρες εξίσου, το θέμα είναι ότι όλες αυτές οι ώρες είναι οι μόνες που αφιερώνουμε πραγματικά, για να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας.
Τα οφέλη του καλού ύπνου είναι πολλά! Ναι. Και κυρίως μας κάνει στην κυριολεξία...θεές. Δεν υπερβάλλουμε καθόλουμε. Όταν κοιμόμαστε τις ώρες που πρέπει φτιάχνουμε σιλουέτα σκέτο φιγουρίνι! Βεβαίως. Μπορούμε να ρυθμίσουμε τον μεταβολισμό μας! Ακόμα, συμβάλλουμε στην αντιγήρανση, καθώς τα παλιά κύτταρα αντικαθιστούνται με νέα! Κανένα λίφτινγκ, δηλαδή, μόνο ύπνος κορίτσια. Άσε που αν κοιμόμαστε 6 με 8 ώρες κάθε βράδυ ενισχύουμε και την μνήμη και αποβάλλουμε άσχημα συναισθήματα.

Ο ύπνος δεν είναι χάσιμο χρόνου, ίσα ίσα που μας χαρίζει περισσότερα χρόνια ζωής και μάλιστα καλά!

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας

Ένα στρώμα. Μάλιστα, όπως το διαβάσατε. Για να έχουμε έναν καλό ύπνο αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια καλή βάση. Η βάση μας είναι ένα καλό και αναπαυτικό στρώμα. Η επιλογή του στρώματος για πολλούς ίσως να ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία, πλέον όμως όχι. Η Media Storm, η νούμερο 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, έρχεται να καλύψει την ανάγκη του καλού ύπνου με τις νέες σειρές στρωμάτων. Επίσης, δεν είναι τυχαία… γιατί είναι και ο Επίσημος Χορηγός του Καλού Ύπνου!

Καινοτομία και ποιότητα, αξιοπιστία και έμφαση στις σύγχρονες τάσεις αποτελούν το τρίγωνο των αξιών της Media Strom, από το οποίο εμπνεύστηκε για να χαράξει πλέον νέα πορεία, έτοιμη να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Ο καλός ύπνος είναι πολύτιμος και μπορεί να σας χαρίσει απλόχερα μια καλή ζωή!

Καλό ύπνο λοιπόν!

 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top