Το «Μαγικό Χωριό» της Πάτρας έχει ανοίξει τις πύλες του από τις αρχές ∆εκεµβρίου, για να δια- σκεδάζει, ψυχαγωγεί και εκ- παιδεύει πατρινούς και µη επισκέπτες έως και τις 8 Ιανουαρίου. Σε µία έκταση 20 στρεµµάτων εντός των τειχών της πόλης, µε µία πλούσια γκάµα υπηρεσιών και -το σηµαντικότεροµε ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 

Το «Μαγικό Χωριό» της Πάτρας βρίσκεται στον χώρο της Πατραϊκής Οινοποιίας, στην οδό Ανθείας 38, σε µία διευρυµένη έκταση που διαµορφώθηκε ειδικά για να χωρέσει δράσεις Χριστουγέννων και όχι µόνο. Αξιοποιώντας εγκαταστάσεις της Οινοποιίας, στεγασµένες επιφάνειες αλλά και υπαίθριους χώρους, οι επιχειρηµατίες που το ανέλαβαν κατάφεραν να δηµιουργήσουν έναν πολυχώρο λειτουργικό, ευχάριστο, πολυµορφικό και αµιγώς γιορτινό. 

∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 

Πρόκειται για µία πολύπολιτεία, όπου οι µικροί µας φίλοι µπορούν να δουν από κοντά τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά του, να λάβουν µέρος σε µία σειρά από δραστηριότητες (από facepainting µέχρι κατασκευή εορταστικών στολιδιών και ζαχαροπλαστικά εργαστήρια), αλλά και να επισκεφτούν µία πρωτότυπη Παραµυθούπολη. Παράλλ λα, στον χώρο λειτουργεί ένα πλανητάριο µε προβολές, µία αγορά µε είδη και υπηρεσίες πάσης φύσεως και ένα διευρυµένο λούνα-παρκ. Σε αυτά, προστίθενται µία ζεστή καφετέρια, ένα stage για παραστάσεις και συναυλίες και πληθώρα πραγµάτων. «Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι θα είναι εδώ!» όπως διατείνεται η επικοινωνιακή καµπάνια του «Μαγικού Χωριού». «Παραµυθούπολη, Luna park, Χριστουγεννιάτικη Αγορά, Ο Αη Βασίλης και το εργοστάσιο ξωτικών, Νεράιδες και άλλα» συνεχίζει. 

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ 

Επισηµαίνουµε, βέβαια, ότι στον χώρο λειτουργεί και ένα φωτογραφικό booth, µία έκθεση αγαπηµένων ζώων, ενώ ανάµεσα σε διάφορες τρισδιάστατες κατασκευές, υπάρχουν κρυµµένες εκπλήξεις για το κοινό του Χωριού, όπως η Φάτνη του θείου βρέφους, ένα παλιό Οινοποιείο και άλλα. Η σηµασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, λοιπόν, είναι προφανής και τα αποτελέσµατά της τα απολαµβάνουµε όλοι. Οι φετινές µας γιορτές δεν θα µείνουν δίχως µαγεία… Και ευτυχώς. Περισσότερες πληροφορίες:http://www.magikoxorio. gr/ Μαγικό Χωριό Πάτρας.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top