Η Πάτρα στην Ελλάδα που παράγει


Η Πάτρα στην Ελλάδα που παράγειΗ πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», μετά από μήνες προετοιμασιών, μετατράπηκε σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με ιδρυτικά μέλη 22 ελληνικές παραγωγικές εταιρείες και εξέλεξε το πρώτο της διοικητικό συμβούλιο, με εκπροσώπηση της Πάτρας από τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα της ΛΟΥΞ, που είναι και ένας από τους πρωτεργάτες της κίνησης.
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη και η προώθηση της σύγχρονης επιχειρηματικής και παραγωγικής εικόνας της χώρας μας, καθώς και η εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας, για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία.
ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Στη δεύτερη Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας, έγινε στα Ιωάννινα από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, και συμμετείχαν οι εταιρείες ιδρυτικά μέλη, AGRINO, ΛΟΥΞ, ΕΨΑ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΑΓΑΝ ΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΙΝΑΚΗ, MEDITERRANNEAN FOODS-BRAVA, ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜH, ΕΖΑ, ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, HELLAS FROST, PETROU NUTS, ΠΑΚΟ XAΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, CAPTAIN'S, ΒΙΟΛΑΝΤΑ & ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ.
Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» αποτελείται από τους Αγι Πιστιόλα (πρόεδρο), Μιχάλη Τσαούτο (αντιπρόεδρο), Αλέξανδρο Κουρή (γενικό γραμματέα), Μαριλένα Νιτσιάκου (ταμία), Νικόλαο Χήτο, Πλάτωνα Μαρλαφέκα και Κωνσταντίνο Σεπετά (τακτικά μέλη) και Αθανάσιο Συριανό και Πόπη Σκαγιά (αναπληρωματικά μέλη).
Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία.
Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT AΕ, βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.
Ο Α. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στο πλαίσιο των εργασιών της Ολομέλειας, ο πρόεδρος του ΔΣ Αγις Πιστιόλας τόνισε: «Είμαστε όλοι περήφανοι και συνειδητοποιημένοι για τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Αποφασίσαμε να εκπροσωπήσουμε την ''Ελλάδα που παράγει'', να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη θετική φωνή των παραγωγών που επιμένουν να δημιουργούν, να επιχειρούν και να προσφέρουν, αντιμετωπίζοντας καθημερινά πρωτοφανείς αντιξοότητες».
 


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top