Η μέρα γιορτής η χθεσινή για τον «Αγ. Ανδρέα» καθώς ολοκληρώθηκε το έργο ανακατασκευής του πολυώροφου κτιρίου. Ωστόσο οι τίτλοι τέλος στο οκταετές σήριαλ του κτιρίου δεν έχουν μπει ακόμα καθώς απομένει η χορηγία από το υπουργείο Υγείας η οποία θα εξασφαλίσει την λειτουργία του. «Γνωρίζουμε σε όλους τους πολίτες της περιοχής μας ότι το κτίριο, για το οποίο δώσαμε μεγάλο και επίμονο αγώνα ως Σωματείο, ολοκληρώθηκε. Ο εργολάβος έχει αποχωρήσει ήδη και βρίσκεται εν αναμονή των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (πρώην ΔΕΠΑΝΟΜ) για να παραδώσει το ήδη έτοιμο και με τον εξοπλισμό του, επταώροφο κτίριο, το έτοιμο προς χρήση και με το κλειδί στο χέρι που λέει και ο λαός μας» σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου. 

Βέβαια ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Πετρόπουλος υπενθυμίζει ότι η λειτουργία του σημαίνει ότι θα υπάρξει η απαιτούμενη κρατική επιχορήγηση που προϋποθέτει η μεταφορά των κλινικών. 

«Ελπίζουμε αυτή η πολυαναμενόμενη παράδοση-παραλαβή να γίνει το συντομότερο δυνατόν, αν και βλέπουμε κάποιες καθυστερήσεις και αδιαφορίες που μας προβληματίζουν» σημειώνει ο κ. Πετρόπουλος και προειδοποιεί ότι το ΔΣ του Σωματείου έχει ήδη αποφασίσει κινητοποιήσεις σε περίπτωση που το κτίριο δεν παραδοθεί άμεσα και δεν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη λειτουργία του. Υπενθυμίζουμε ότι κατά την τελευταία σύσκεψη που είχε συγκαλέσει η Περιφέρεια, το θέμα αυτό είχε οριστεί ως ημερομηνία παράδοσης του κτιρου το αργότερο έως τις 31 Δκεμβρίου 2016.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top