Ενα κοριτσάκι, ηλικίας περί- που 9 ετών, ανατινάχθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας. Ο τηλεοπτικός σταθμός Ikhbariya έδειξε εικόνες καταστροφής από το αστυνομικό τμήμα, καθώς και θολές εικόνες που φέρεται να δείχνουν το κεφάλι ενός κοριτσιού. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο πρακτορείο Reuters ότι το κορίτσι εισήλθε στο αστυνομικό τμήμα, ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και στη συνέχεια ανατινάχθηκε. 

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που καταγράφει τις εξελίξεις στον πόλεμο στη Συρία, ανέ- φερε πως σημειώθηκε έκρηξη στην περιοχή Μιντάν και πως υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. 

> Η απομάκρυνση τραυματιών και αμάχων από θυλάκους του ανατολικού Χαλεπίου ανεστάλη χωρίς να δοθούν εξηγήσεις, κατήγγειλε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Αιτία ήταν η ένταση που επικράτησε στο σημείο των αναχωρήσεων, καθώς και το ότι δεν απομακρύνθηκαν τραυματίες από δύο σιιτικά χωριά που πολιορκούνται από τους αντάρτες στην Ιντλίμπ. Συριακή πηγή ανέφερε ότι μόλις πραγματοποιηθεί η απομάκρυνση τραυματιών από τα δύο χωριά, τότε θα συνεχιστεί η διαδικασία της εκκένωσης.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top