Για την επιτυχία της δράσης αυτής συνεργάστηκαν οι εθελοντές και των τριών εθελοντικών σωµάτων, της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Νοσηλευτικής και του Σώµατος Σαµαρειτών. 

ΟΚΤΩ ΤΟΝΟΙ 

«Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού που ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά µας αυτή, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουµε. Εδειξε έµπρακτα τη στήριξη και την πίστη του στο έργο µας. Συγκεντρώθηκαν συνολικά οκτώ τόνοι τροφίµων» σηµειώνουν τα στελέχη του τοπικού τµήµατος και συµπληρώνουν: «Τα δέµατα συσκευάστηκαν και διανεµήθηκαν από εθελοντές µας κατ’ οίκον, σε 170 µοναχικά, ηλικιωµένα άτοµα και ασθενείς. Από το Τµήµα µας παρέλαβαν τα τρόφιµά τους οικονοµικά αδύναµες οικογένειες. Συνολικά ενι- σχύθηκαν 450 οικογένειες, δηµότες του ∆ήµου Πατρέων και των δηµοτικών διαµερισµάτων Φαρρών και Τριταίας. Για τον σκοπό αυτό συνεργάστηκε η Κοινωνική Υπηρεσία µε τις αντίστοιχες Κοινωνικές Υπηρεσίες του ∆ήµου Ερυµάνθου». 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ 

Το Περιφερειακό Τµήµα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας ευχαριστεί θερµά τους χορηγούς που πάντα ανταποκρίνονται: Το Super Market ΚΡΟΝΟΣ, την ΑΒΕΕ FAMA Π. ΠΕΤΤΑΣ Ελαια, την FRIESLAND, την ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ ΑΕ, τον Νικόλαο Καρυτινό «ΟΛΥΜΠΙΑ – ΧΕΝΙΑ» Τα Ζαχαροπλαστεία ΛΟΤΣΑΡΗΣ, MAX PERRY, ΓΛΥΚΟ- ΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και την Αρτοποιία ∆ΕΡΒΙΣΗ. Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Φ. ΑΜΠΑΤΑΓΓΕΛΟΥ, το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚ- ΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΜΑ. Λάδι προσέφεραν οι: Τζαβέλας Ιωάννης, Σιούνα Ελένη, Σόµπολου Μήνα, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, ∆ιαµαντόπουλος Βασίλης, ∆ιαµαντόπουλος Σπύρος, Λάτσης Κωνσταντίνος και Γιαννούλη Γιώτα, Ελένη Γρηγοροπούλου. Επίσης θέλουµε να ευχαριστήσουµε τα Super Market που δέχθηκαν τους εθελοντές µας για τη συλλογή τροφίµων από το κοινό. Αναλυτικά: Τα Α/Β Βασιλόπουλος Ακτή ∆υµαίων και ΝΕΟ Πατρών - Αθηνών, τα LIDL Νοταρά και Ιωνίας, τον ∆ήµο Ερυµάνθου για την εκτύπωση των φυλλαδίων, την εταιρεία υγρών καυσίµων ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ για τη δωρεάν δι θεση καυσίµων, τους Ιωαννή και Αθηνά Κοντοθεόδωρου για τη δωρεά ειδών συσκευασίας. 

Ο Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ 

Επίσης η διοίκηση του Περιφερειακού Τµήµατος του ΕΕΣ Πάτρας ευχαριστεί θερµά τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αχαΐας για τη δωρεά 300,00€ για να καλυφθούν οι ανάγκες του Σταθµού Πρώτων Βοηθειών του Τµήµατός µας σε υγειονοµικό και φαρµακευτικό υλικό. Είναι γνωστό ότι ο Σταθµός Πρώτων Βοηθειών προσφέρει της υπηρεσίες του δωρεάν σε όλους τους συµπολίτες µας.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top