Ο Σουλτάνος Ερντογάν τοποθέτησε πυραύλους T-300 Kasirga απέναντι από τα ελληνικά νησιά


Αναμέτρηση ονειρεύεται ο Τούρκος πρόεδρος.

Τα πυραυλικά συστήματα εδάφους-εδάφους T-300 Kasirga (Τυφώνας) της ROKETSAN, εγκατέστησε η Τουρκία απέναντι από Λέσβο, Χίο και Σάμο, τα οποία έχουν εμβέλεια εκτόξευσης ρουκετών 120 χλμ, γεγονός που καταδεικνύει πως οι Τούρκοι προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο επικείμενης αναμέτρησης με την Ελλάδα.

Σε περίπτωση επίθεσης οποιοδήποτε ελληνικό νησί βρεθεί εντός του βεληνεκούς των πυραύλων θα βομβαρδιστεί μαζικά και έπειτα θα γίνει απόβαση από αέρος δυνάμεων καταδρομών.

Τα ελληνικά συστήματα επιτήρησης έχουν εντοπίσει περίπου 10 οχήματα απέναντι από την Λέσβο και πέντε οχήματα απέναντι σε Χίο και Σάμο.

Το φορτηγό είναι το γερμανικό MAN (6×6) 26.372 10 τόνων με το συνολικό βάρος του συστήματος να φτάνει τους 23 τόνους συνδυάζοντας το πλήρωμα, τις ρουκέτες (4 έτοιμες προς εκτόξευση) τύπου TR-300 και το σύστημα εκτόξευσης, ενώ το βάρος κεφαλής της κάθε ρουκέτας φτάνει τα 150 κιλά με το βάρος ολόκληρης της ρουκέτας να φτάνει τα 500κιλά ενώ το μέγιστο βεληνεκές της τα 100 χιλιόμετρα, μέγιστης ταχύτητας 3,6μαχ, μέγιστο ύψος βαλλιστικής τροχιάς τα 30χιλιόμετρα και CEP 15 της εκάστοτε εμβέλειας.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top