Παρ’ όλη τη λυσσαλέα, βρόμικη, ασύδοτη, αντιδημοκρατική, ανελέητηπροπαγάνδα των παγκόσμιων συστημικών ΜΜΕ και δημοσκόπων και τη συγκέντρωση κολοσσιαίων ποσών για προεκλογική εκστρατεία, η μεγάλη ανατροπή έγινε. Η εκλεκτή του ακραίου κατεστημένου που καταδυναστεύει την υφήλιο, η υπάλληλος της Wall Street, του Τζώρτζ Σόρος τηςGoldman Sachs και ΣΙΑ, η δημιουργός του Ισλαμικού Κράτους, η φίλη της Τουρκίας, η διεφθαρμένη Χίλαρυ Κλίντον έχασε πανηγυρικά.
Όπως και στο Brexit, μαζί της ηττήθηκε η
παγκοσμιοποίηση, η αποεθνικοποίηση, το παρασιτικό χρηματιστηριακό κεφάλαιο, ο κλεπτο-καζινο-καπιταλισμός, ,η πολεμοκαπηλία, η Ισλαμοποίηση της Υφηλίου, η γερμανική Ευρώπη και φυσικά η καταραμένη ευρωζώνη που τώρα πια με τα νέα δεδομένα στις ΗΠΑ, κλείνει τον τραγικό της κύκλο.Ο Ντόναλντ Τράμπ μπορεί να μην είναι Μπένυ Σάντερς που εκπροσωπεί την γνήσια και απόλυτη αντίσταση απέναντι στο φρικτό κατεστημένο της Wall Street και των αρπακτικών τραπεζιτών. Έχει ορατά ελαττώματα που μπορεί να του προσάψει κανείς. Αλλά απέναντι στη διεφθαρμένη Χίλαρυ είναι εκατό φορές καλύτερος για το μέλλον του κόσμου. Και ειδικότερα για την Ελλάδα, είναι χίλιες φορές καλύτερος όπως θα αναλύσουμε σε άλλο μας σημείωμα.


Ότι και να πείτε, ότι και να κάνετε τώρα όλοι εσείς οι παγκοσμιολάτρες,ευρωσαλιάρηδες,γερμανοτσολιάδες, ευρωψεκασμένοι,οσφυοκάμπτες της Goldman Sachs και ΣΙΑ,καταλάβετέ το.Χάσατε.
Και έπεται συνέχεια.Ο κόσμος από τώρα και στο εξής δε θα έιναι όπως τον ξέρατε....


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top