ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΡΕ ΚΟΥΛΗ;;;

Τόσο πολύ έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας οι άθεοι νεοταξίτες των gay parade, που πλέον δεν ξεχωρίζετε ούτε τους ομοφυλόφιλους άνδρες από τις λεσβίες ;;;
Γιατί δεν ρώτησες τον παιδόφιλο gay αρχισυμβουλάτορα σου από την Κέρκυρα, που έχει κάνει διατριβές και διδακτορικά στο θέμα ;;;


ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ "ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ GAY PARADE ;;;
Εκτός Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής έθεσε η Νέα Δημοκρατία τον βουλευτή Ιωαννίνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, ελέω Νίκου Νικολόπουλου !!!


Η απόφαση του Κώστα Τασούλα να ψηφίσει ΟΡΘΑ -εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ- κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου, για τις δήθεν ομοφοβικές του δηλώσεις για τις λεσβίες (!!!), είχε προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Ο πρόεδρος της ΝΔ, κυριευμένος από το ζόρι που τραβάει με το Νίκο Νικολόπουλο, επειδή του υπενθυμίζει καθημερινά πόσο μικρός και λίγος είναι μπροστά στον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της ΝΔ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξήλωσε βιαστικά, άρον-άρον τον Κ. Τασούλα, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει καμια δήλωση Νικολοπουλου που να υποκρύπτει έστω και την παραμικρή αξιόποινη, ρατσιστική αναφορά για τις λεσβίες και, ακόμη χειρότερα, χωρίς να έχει αντιληφθεί ούτε ακόμη την φαιδρότητα της ίδιας της πρότασης για την άρση της ασυλίας Νικολόπουλου, που ενώ αναφερόταν στις λεσβίες, μιλούσε για δήθεν ομοφοβικές εναντίον τους αναφορές.


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ;;;

Τόσο πολύ έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας οι άθεοι νεοταξίτες των gay parade, που πλέον δεν ξεχωρίζετε τους ομοφυλόφιλους άνδρες από τις λεσβίες ;;;
Γιατί δεν ρωτάς τον παιδόφιλο gay αρχισυμβουλάτορα σου από την Κέρκυρα, που έχει κάνει διατριβές και διδακτορικά στο θέμα ;;;


Πριν δυο ημέρες ανακοινώθηκε η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τσιάρα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
"Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, στη θέση του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, θα συμμετέχει ο βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς".

Να υπενθυμίσουμε πως ότι ο κ. Τασούλας είναι επικεφαλής της ομάδας της ΝΔ που επεξεργάζεται τις προτάσεις του κόμματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση.


Την απόφαση βέβαια στην πραγματικότητα έχει λάβει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φέρεται να είχε ενοχληθεί σφόδρα από την πρωτοβουλία του κ.Τασούλα, ο οποίος στη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας είχε προτείνει απόρριψη του αιτήματος άρσης ασυλίας, υποστηρίζοντας ότι οι επίμαχες δηλώσεις του κ.Νικολόπουλου έγιναν λόγω "θρησκευτικού συναισθήματος".

Η "γραμμή" αυτή δεν άλλαξε πάντως μέχρι την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, με αποτέλεσμα το αίτημα της άρσης ασυλίας του κ.Νικολόπουλου να απορριφθεί με 152 "όχι". Υπέρ της άρσης ασυλίας τάχθηκαν μόνο 24 βουλευτές, εκ τω οποίων μόνο δύο από τη ΝΔ: Ο κ.Γεωργαντάς, που για αυτό το λόγο αναλαμβάνει πλέον τη θέση του κ.Τασούλα και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.


Δηλώσεις Ν. Νικολόπουλου για την αποπομπή του Κ. Τασούλα από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ν.Δ. και την αρνητική ψήφο της Βουλής στο αίτημα άρσης της ασυλίας του«Ο Μητσοτάκης να ρωτήσει τους απλούς οπαδούς της ΝΔ…»
«Η μεγάλη πλειοψηφία των Βουλευτών αναγνώρισε το δικαίωμα των πολιτών και πολύ περισσότερο των βουλευτών στο δικαίωμα της άποψης που δεν στερεί το εξίσου σεβαστό δικαίωμα οποιουδήποτε στην αυτοδιάθεση» επανέλαβε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το αίτημα άρσης ασυλίας του και την αρνητικό ψήφο της Βουλής.

Ο Ν. Νικολόπουλος υπογράμμισε εκ νέου ότι «ο βουλευτής δεν αποτελεί κάποια ιδιαίτερη κατηγορία πολίτη που πρέπει να προστατεύεται εφόσον εμπλέκεται σε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, ωστόσο το Σύνταγμα διαφυλάσσει την ελευθερία λόγου και άποψης των βουλευτών, ακόμα και αν αυτή έρχεται σε αντίθεση με οποιαδήποτε κοινωνική ή άλλη ομάδα».

«Η ποινική δίωξη ενός βουλευτή που εκφράζει την άποψη κάθε Ορθόδοξου Χριστιανού, τι μήνυμα θα έστελνε στην ελληνική κοινωνία;» αναρωτήθηκε ο κ. Νικολόπουλος, που ερωτώμενος επίσης για την αποπομπή του βουλευτή Ιωαννίνων, Κ. Τασούλα από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής επειδή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τάχθηκε κατά της άρσης ασυλίας του, υπογράμμισε:

«Εάν η… πέτρα του σκανδάλου πίσω από την αποπομπή του κ. Τασούλα είμαι εγώ, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ας απευθύνει ένα ακόμα δημόσιο αίτημα προς τους απλούς πολίτες και οπαδούς της ΝΔ να του πουν τι πιστεύουν για τον “γάμο” μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και να καταλάβει γιατί ο ίδιος δεν εκπροσωπεί τίποτα από το μεγάλο πατριωτικό κόμμα που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η υπακοή και η πίστη του σε εξωθεσμικού κύκλους δεν είναι πρωτόγνωρη, αντίθετα είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Γι’ αυτό και υπεραμύνεται θέσεων και απόψεων που γρονθοκοπούν ευθέως την κοινή συνείδηση και τον σκληρό πυρήνα των πεποιθήσεων των ανθρώπων της ΝΔ, συνεχίζοντας την μετάλλαξη της παράταξης που έδωσε πολλούς αγώνες για τον Χριστό και την Πατρίδα.

Ο δρόμος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ολισθηρός και μετατρέπει μία ιστορική παράταξη σε όμηρο του περιθωρίου και των πλέον εξεζητημένων απόψεων του. Γι’ αυτό και με βεβαιότητα θα κριθεί από τους πολίτες και ιδιαίτερα εκείνους τους πολίτες που δεν αντέχουν άλλο την οικονομική, κοινωνική και ηθική κατάπτωση…»


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top