ekloxatisUSA

Ο Τράμπ στίς κόκκινες Πολιτείες, η Κλίντον στίς μπλέ. 
Η διαφορά φαίνεται και είναι μεγάλη !


Αυτό το νέο πρόσωπο των Συντηρητικών Ρεμπουμπλικάνων, πού εκτός της επιτυχημένης επαγγελματικής δραστηριότητάς του στον τομέα κατασκευών ουρανοξυστών, ουδεμία σχέση φαίνεται να έχει με την πολιτική, τάραξε τα νερά του Αμερικανικού τέλματος σαν λίθος και σαν πέτρα πάνω στα νερά τής σαπίλας, της διαφθοράς και των πολέμων σ΄όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής !

Και ενώ τα ραδιούργα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ( ΜΜΕ ) με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, λιβελογραφήματα, κραυγές, και χολή προσπαθούσαν να παρασύρουν τον Αμερικανικό λαό ώστε να προτιμήσει και πάλι την Κλίντον και τον «αμφιλεγόμενο» Ομπάμα ως το καλύτερο ανθρώπινο είδος «αρετής».
Τοιούτης μάλιστα "αρετής" ώστε να θεωρηθεί άξιος να μιλήσει πάνω στόν ιερό βράχο της Πνύκας, εκεί δηλαδή πού μίλησε ο Απόστολος Παύλος καυτηριάζοντας καί ελέγχοντας την αμαρτία ! Εν τούτοις, καί ευτυχώς, αυτοί πού το πρότειναν δεν τά κατάφεραν, η ομιλία την τελευταία ώρα για λόγους ασφαλείας ματαιώθηκε !

Τά ίδια άλλωστε έκαναν και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και αναλυτές και στην χώρα μας πού θέλανε οπωσδήποτε Κλίντον και Ομπάμα και πού τώρα κλαίνε μα μαύρο δάκρυ και «δεν θέλουνε Τράμπ…», λές και θα τους ακούσει κανείς εκτός από τον κλαμμένο εαυτό τους…Ο Τράμπ , πού έπεσε σαν κομήτης στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ βγήκε, και μάλιστα βγήκε με μεγάλη διαφορά δίνοντας μια άλλη δυναμική στο συντηρητικό και με παλαιές αξίες Αμερικανικό όνειρο.

Απομένει βέβαια να δούμε τις ημέρες και τα έργα του…

Κι΄αυτό, γιατί η διακυβέρνηση της χώρας τα τελευταία χρόνια από τους Δημοκρατικούς και δήθεν «προοδευτικούς», πού η μόνη «πρόοδο» πού ήξεραν ήταν η θέσπιση ανήθικων νόμων ώστε να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά με τις συνομοταξίες «αλόγων» και χωρίς λογική όντων ! Όπως και οι δικοί μας άλλωστε, παρόμοιοι πολιτικοί…

Ήταν ένας ξετροχιασμός πού γέμισε όχι μόνο την Αμερικανική κοινωνία αλλά και αρκετές συνεργαζόμενες χώρες, ακόμη και την χώρα μας, με περιθωριακούς και αμφιλεγόμενους τύπους φθάνοντας στο σημείο μάλιστα ο ίδιος ο Ομπάμα να διορίσει ώς αρχηγό του Αμερικανικού Στρατού έναν γνωστό ομοφυλόφιλο!

Αυτό, ήταν και το μόνο «κατόρθωμα» των λεγόμενων «δημοκρατικών», πού μιλώντας για «ανθρώπινη ελευθερία» θέλουν να καλύψουν την δική τους εσωτερική ασυδοσία θεσπίζοντας μάλιστα και Νόμους όπως ο αρχαίος Νέρων, ο Καλιγούλας, και ο Ηλιογάβαλος ώστε κανείς να μη τους ελέγχει για ότι άσχημο και αναίσχυντο κάνουν…

------------------

Με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του ο Ντόναλτ Τράμπ στις πρώτες του δηλώσεις ως εκλεγμένος πρόεδρος της Αμερικής.Οι πρώτες δηλώσεις του Ντόναλτ Τράμπ:
« Σας ευχαριστώ. Συγγνώμη που σας έκανα να περιμένετε. Μόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από την πρώην υπουργό Εξωτερικό, Κλίντον. Μας συνεχάρη όλους για τη νίκη μας και εγώ την συνεχάρην για μια πολύ δύσκολη μάχη που έδωσε...


Η Χίλαρι εργάστηκε πάρα πολύ και για πολύ καιρό και της οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπηρεσία της στη χώρα. Είναι ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Είναι ώρα να πάμε ενωμένοι. Ήρθε η ώρα. Υπόσχομαι σε κάθε πολίτη πως θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών.

Και αυτούς που επέλεξαν να μην με υποστηρίξουν, σας τείνω χείρα φιλίας και σας καλώ να εργαστούμε μαζί για το καλό αυτής της σπουδαίας χώρας. Το είπα από την αρχή ότι η καμπάνια μας δεν ήταν απλή καμπάνια, ήταν απίστευτο μεγάλο κίνημα εργαζόμενων γυναικών και ανδρών.
Αγαπούν τη χώρα και θέλουν καλύτερο μέλλον. Κίνημα που συναπαρτίζουν αμερικανοί όλων των φυλών και θέλω να υπηρετήσω τον λαό. Συνεργαζόμενοι θα αρχίσουμε τον επείγοντα στόχο της ανοικοδόμησης του έθνους και της ανανέωσης του Αμερικανικού ονείρου. Ξόδεψα όλη την ενέργεια, βλέποντας το δυναμικό που δεν έχει αξιοποιηθεί.

Κάθε Αμερικανός θα έχει την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Θα φτάσουμε τις υποβαθμισμένες συνοικίες, θα ξαναχτίσουμε τις υποδομές μας, θα γίνουν οι καλύτερες στον κόσμο.
Θα βάλουμε εκατομμύρια ανθρώπους σε θέσεις εργασίας, καθώς ξαναχτίζουμε και θα φροντίσουμε τους σπουδαίους βετεράνους μας. Έχω γνωρίσει τόσους πολλούς από τους βετεράνους μας. Θα αρχίσουμε πρόγραμμα εθνικής ανάπτυξης. Θα καλέσουμε τους καλύτερους και τους σπουδαιότερους για να μας βοηθήσουν.

Έχουμε σπουδαίο οικονομικό πρόγραμμα για να φτιάξουμε την καλύτερη οικονομία και θα συμβιώσουμε ειρηνικά με όλα τα έθνη που θέλουν να συμβιώσουν ειρηνικά με μας. Καμιά πρόκληση δεν είναι πολύ μεγάλη. Δεν θα συμβιβαστούμε με το δεύτερο.

Θα ονειρευτούμε ξανά για τη χώρα μας, μεγάλα και σπουδαία πράγματα. Θα βάζουμε πάντα το συμφέρον της Αμερικής πρώτα αλλά θα είμαστε δίκαιοι με όλους. Θα διεκδικήσουμε κοινό έδαφος και όχι εχθρότητα.
Να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με βλέπουν από ψηλά.
Έμαθα πολλά από αυτούς. Ήταν σπουδαίοι. Τις αδερφές μου και τον μεγάλο μου αδερφό μου. Και τον αδερφό μου που έχασα, τον Φρέντερικ. Την Μελάνια και τον Ντον, την Ιβάνκα και τον Έρικ»


ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ !

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος που κάθεται στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου. Μάλιστα, ο ίδιος έχει δηλώσει παλιότερα πως ένα εκλεγεί δεν πρόκειται να εισπράττει την αποζημίωση του Προέδρου.

Ο προεδρικός μισθός ανέρχεται στα 400.000 δολάρια ετησίως και ορίζεται από το Σύνταγμα των Η.Π.Α. Εκτός της προεδρικής αποζημίωσης δικαιούται 50.000 δολάρια για τα προσωπικά του έξοδα, 100.000 δολάρια ως μη φορολογούμενη αποζημίωση για τα ταξίδια του και 19.000 δολάρια μόνο για την «διασκέδαση» του.

Αυτά τα χρήματα όμως είναι ελάχιστα για τον 70χρονο Τραμπ του οποίου η περιουσία ξεπερνά τα 3,7 δισ. δολάρια.

Τον περασμένο Μάρτιο μάλιστα μιλώντας στην Maggie Haberman των New York Times είχε πει ότι σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος θα εισπράξει μόλις ένα δολάριο ως αμοιβή για τις υπηρεσίες του ως Πρόεδρος.
ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top