Ο περίφημος ηθοποιός Charlton Heston είχε πει:
«Η πολιτική ορθότητα είναι τυραννία με τρόπους»
Πράγματι οι πολιτικά ορθοί οπαδοί της NWO καυτηρίαζαν τον Trump διότι είχε κάνει λέει σεξιστικά σχόλια.
Τα σχετικά αποσπάσματα με τους κατήγορους του κ. Trump να σχολιάζουν με αποστροφή τις «σεξιστικές» ατάκες του αναπαράχθηκαν και μεταδόθηκαν αυτοστιγμή από τα ντόπια ΜΜΕ, ο κ. Trump είναι ένας «κακός» άνθρωπος και ιδού: μας αράδιαζαν τις αδιάσειστες αποδείξεις τους.
Οι άμωμοι και άσπιλοι κατήγοροι του «άθλιου» Trump απαιτούσαν δηλώσεις μετανοίας, χωρίς φυσικά την παραμικρή πρόθεση συγχώρεσης, πρέπει να ζητήσεις γονατιστός συγνώμη μόνο και μόνον για να σε γελοιοποιήσουν πιο πολύ.
Ο Αυστραλός πολιτικός Bill Shorten αρχηγός της αντιπολίτευσης έγραψε άμεσως μετά την διαφαινόμενη νίκη του κ. Trump «If I see women being disrespected, I’m going to call it out,» «Εάν παρατηρήσω ασεβή συμπεριφορά προς τις γυναίκες (σσ από τον κακούλη Trump) θα το φωνάξω δυνατά»
Φυσικά όλοι αυτοί οι τύποι παρέα με τις στημένες περσόνες της Show Biz,που λυσσάγαν και συνεχίζουν να λυσσάνε και μετά την εκλογή του κ. Trump, δεν έβγαλαν άχνα για τα email της Clinton.
Κανείς τους δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να φωνάξει δυνατά για αυτά που αποκαλύφθηκαν εδώ.

Όπως μας ενημέρωσε, ευτυχώς, ο αρχηγός της NYPD, αστυνομία της Νέας Υόρκης, υπάρχουν στοιχεία για παιδεραστία βρώμικο χρήμα εκμετάλλευση ανηλίκων κτλ που κάνουν το στομάχι σου να γυρνάει!
Το ίδιο το FBI δεν είχε βρει κάτι μεμπτό και είχε κλείσει άρον άρον τις έρευνες του.
Για την NWO o «σεξισμός» είναι θανάσιμο αμάρτημα ενώ η παιδεραστία απλώς μια προτίμηση. Αυτά δεν μας λένε?
Λοιπόν διαλέγετε και παίρνετε.
Εγώ πάντως σαν γονιός προτιμώ τον ατακτούλη κύριο Trump παρά τους ανώμαλους που γουστάρουν να κακοποιούν παιδιά.
Αυτά προς το παρόν
Θα επανέλθω με ανάλυση για όλα αυτά τα φρόκαλα της Show Biz και τα κοινωνικά κατακάθια τους δημοσιογράφους και τα καμώματα τους.
Για τους «γκαλοπατζήδες-παπατζήδες» δημοσκόπους τι να πω… αποδείχτηκε ποιά πέραν πάσης αμφιβολίας τι παιχνίδι παίζουν για λογαριασμό της NWO. Ευτυχώς ο κόσμος έχει αντιληφθεί το παιχνίδι και αγνοεί πλεόν τα κουρελόχαρτα τους.
RBF69
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top