Οι ρωσικές αρχές σφράγισαν τα γραφεία της οργάνωσης Διεθνής Αμνηστία στη Μόσχα χωρίς εξηγήσεις, ανακοίνωσε η διεθνής οργάνωσης υπεράσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Οι εργαζόμενοι της οργάνωσης διαπίστωσαν σήμερα το πρωί κατά τις 10.00 ότι έχουν τοποθετηθεί σφραγίδες. Δεν είχαμε λάβει καμία ειδοποίηση και οι σφραγίδες τοποθετήθηκαν κατά την απουσία τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης.

«Όλα μας τα πράγματα, οι υπολογιστές και τα έγγραφά μας είναι εκεί, πίσω από τις σφραγισμένες πόρτες», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Ιβάν Κοντρατένκο, εργαζόμενος στην Διεθνή Αμνηστία στη Ρωσία.

Η οργάνωση ανάρτησε φωτογραφία των σφραγίδων στις οποίες αναγράφεται ότι τα γραφεία ανήκουν στην Ρωσική Ομοσπονδία και ότι η οργάνωση πρέπει να απευθυνθεί στις αρχές της πόλης της Μόσχας για να λάβει πληροφορίες. Ένας τηλεφωνικός αριθμός υποδεικνύεται, αλλά το τηλέφωνο ηχεί στο κενό, εξηγεί ο Ιβάν Κοντρατένκο.

H Διεθνής Αμνηστία, που στεγάζεται τα γραφεία αυτά εδώ και 20 χρόνια, αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι οι κλειδαριές έχουν αλλάξει και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι «δεν έχει απολύτως καμία πληροφορία για το θέμα» και ότι «πρώτη φορά ακούει να γίνεται λόγος για κάτι τέτοιο».

Το γραφείο της Μόσχας είναι το μοναδικό γραφείο της Διεθνούς Αμνηστίας στη Ρωσία.

Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις τελούν υπό όλο και περισσότερο σκληρό έλεγχο στη Ρωσία. Από το 2012, νόμος υποχρεώνει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση από το εξωτερικό και έχουν «πολιτική δραστηριότητα» να καταγράφονται ως «ξένοι πράκτορες».

Από τον Μάιο, νέος νόμος εφαρμόζεται κατά των διεθνών οργανώσεων: επιτρέπει το κλείσιμο χωρίς δικαστική απόφαση ξένης οργάνωσης που απειλεί την «εθνική ασφάλεια» ή τα «συνταγματικά θεμέλια» της Ρωσίας και το πάγωμα των τραπεζικών τους λογαριασμών.


ΣΧΟΛΙΟ 

Είναι πλέον γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι όλες αυτές οι προοδευτικο-κουλτουριάρικες οργανώσεις που έχουν κυρίως έδρα τον νεοταξίτικο ΟΗΕ, έχουν νεοταξίτικες μονοπλευρες ευαισθησίες.... 

Μπορεί για παράδειγμα να ... καταγγέλουν τις φυλακίσεις και τις δημόσιες εκτελέσεις, αλλά υπερασπίζονται τις ελεύθερες δολοφονικές εκτρώσεις γιατί έτσι επιτάσσει η ΝΤΠ... Εκεί δεν πρόκειται για φόνο ανθρώπου, είναι δικαίωμα της γυναίκας, λένε!!!!.... 

Μπορεί να υπερασπίζονται το δικαίωμα στην σεξουαλική διαστροφή κι ανωμαλία που ονομάζουν διαφορετικότητα, αλλά αδιαφορούν για την ενίσχυση του θεσμού της παραδοσιακής οικογένειας..... 

 Υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γυναικών στην ισότητα (φυσικά την κακώς νοούμενη όπως ο φεμινισμός που επιθυμεί την μετατροπή της γυναίκας σε άντρα...) αλλά ταυτόχρονα αδιαφορούν για την σωματεμπορία, την πορνεία και τον κατεξευτελισμό της γυναίκας μέσω της πανσεξουαλικότητας του παρακμιακού δυτικού κόσμου.... για αυτό και ασχολούνται με τα δικαιώματα των γυναικών στις τρίτες χώρες κυρίως... 

Και φυσικα τα παραδείγματα δεν έχουν τέλος... 

Να δούμε πότε θα το καταλάβουν και οι δικοί μας εδώ πέρα ότι θέλουν λουκέτο....

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top