Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ


ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...
Δεκάδες καταγγελίες έρχονται καθημερινά σε αρκετά Μ.Μ.Ε. και δημοσιογράφους της Σάμου, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο της Σάμου.

Αποδέκτης και η εφημερίδα μας, όπου πάρα πολλοί πολίτες που νοσηλεύονται ή επισκέπτονται το νοσοκομείο, καταγγέλουν ότι η κατάσταση με την συμπεριφορά λαθρομεταναστών και συνοδών τους που ανήκουν σε Μ.Κ.Ο (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που προστατεύουν λαθρομετανάστες) με αναίδια και θράσος απαιτούν από γιατρούς και υπαλληλικό προσωπικό να εξυπηρετούν κατ΄προτεραιότητα πρώτα τους λαθρομετανάστες και κατόπιν τους λοιπούς αρρώστους!!!

Μάλιστα υπήρξε καταγγελία και για περίπτωση λαθρομετανάστριας που για έναν απλό πονόδοντο απαιτούσαν μαζί με την διερμηνέα της (μέλος Μ.Κ.Ο.) να σταματήσουν γιατροί προγραμματισμένα ραντεβού προκειμένου να την κάνουν καλά!

Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνονται αποδεκτές οι απαιτήσεις τους καταγγέλοντας (οι πολίτες) πως αυτό οφείλεται πιθανόν στις εντολές της διοίκησης!

Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει ένα μπάχαλο στο νοσοκομείο που παρέχει (μετά από κυβερνητικές εντολές) ΔΩΡΕΑΝ και σχεδόν τα πάντα σε λαθρομετανάστες, αντίθετα από τους Έλληνες κατοίκους της Σάμου που τους ξεζουμίζουν τόσα χρόνια παίρνοντάς τους και το τελευταίο σεντς για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσηλεία.

Φυσικά για αυτή την κατάντια δεν φταίει μόνο η τωρινή διοίκηση, αλλά και οι προηγούμενες...για να μην παρεξηγηθούμε. .i-samos.gr

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top