mitropolitis nikolaos

Στήν προσπάθειά τους να φέρουν την Παγκοσμιοποίηση με έναν Διεθνή Κυβερνήτη κτυπούν με ψήφιση ανήθικων Νόμων τίς χώρες πού παραδοσιακά αντιστέκονται! Η Σερβία υπήρξε η πρώτη, τώρα είναι η σειρά της Ελλάδας. Πού αφού την καταχρέωσαν τώρα ζητούν και τα σπίτια των κατοίκων της, πού χωρίς εργασία δεν μπορούν πιά να ξεπληρώσουν !
Την ημέρα της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου πήγαν για ψήφιση το Νομοσχέδιο «συμβίωσης παραφύσει» ως ισότιμο των τίμιων και φυσιολογικών γάμων! 

Στήν ουσία δηλαδή, τά βάλανε με τον Χριστό καί την ηθική του Ευαγγελίου, δίνοντας  «γή και ύδωρ» στον «αμφιλεγόμενo» Ομπάμα πού τού αρέσουν όλα αυτά, πιέζοντας μάλιστα κυβερνήτες καί Κράτη να τα ψηφίσουν, καί αποκλείοντας δανεισμούς σε Έθνη πού αρνούνται να συναινέσουν στην ψήφιση ανώμαλων νόμων όπως έγινε πρόσφατα και μέ την Νιγηρία, πού πρός τιμή της αρνήθηκε ο Πρόεδρός της να υποχωρήσει !!!

Γιατί όμως ο Ομπάμα τα θέλει όλα αυτά, καί τί συμφέρον έχει με την ψήφιση «τοιούτων «νόμων» ; Απάντηση σε όλα αυτά δίνουν κάποια δημοσιεύματα πού κυκλοφορούν από παλιά στο διαδίκτυο...


Καί οι δικοί μας τα κάναν όλα αυτά, παρουσιάζοντας στό "πιάτο" για ψήφιση αυτό το Νομοσχέδιο καί προσδοκώντας οι ανόητοι να πάρουν συγχαρητήρια από τον Ομπάμα για την παραφύσει  «πρόοδό» τους ! 

Όμως, πέραν τών άλλων, τόσα χρόνια ο Ομπάμα στην Προεδρία δεν μάς έλυσε τίποτα καί τώρα πού φεύγει θα μάς λύσει ( από την ανάποδη) και το χρέος ; Την έντονη αντίδρασή του για το καινούργιο Νομοσχέδιο που εξισώνει το σύμφωνο συμβίωσης με τον θρησκευτικό γάμο εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος σε δηλώσεις του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

VIDEO


«…Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί που αποβλέπουν σε αυτά τα νομοθετήματα, σε τι ακριβώς αποβλέπουν. Ο γάμος είναι ένας θεσμός αιώνιος και όλοι οι λαοί στηρίζονται στην οικογένεια. Αυτή η ισοπέδωση και η βρώμα και η διαφθορά θα γκρεμίσει την κοινωνία μας" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος...Επίσης ο Σεβασμιώτατος τόνισε:

"Μπορεί να σταθεί μία κοινωνία μέσα στην διαφθορά και στην παρά φύσιν ζωή; 

Η Εκκλησία θα αναλάβει ρόλο ενημερωτικό, πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο τί συμβαίνει, τί τεκταίνεται, τί ετοιμάζουν, γιατί δεν είναι μόνο αυτά ετοιμάζουν κι άλλα...".

"Αλλάζουν τα πράγματα αλλά η Εκκλησία και οι άνθρωποι της Εκκλησίας καλούνται να κρατήσουμε την γραμμή την παραδοσιακή, την σωστή. 

Θα πούμε αυτή είναι η αλήθεια και αυτός είναι ο γάμος, ούτε σύμφωνο συμβίωσης, ούτε οικογένειες που λένε μονογονεϊκές, τί είναι αυτά; 

Αυτά ήρθαν από την Ευρώπη που γνωρίζουμε και οι ηγέτες και αυτοί που νομοθετούν σε πια κατάσταση ηθική είναι" πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Νικόλαος.ΤΙ  ΕΙΠΕ  Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ  ΚΥΠΡΟΥ...


Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή, είναι αμαρτία, ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βέτο» του Megaone, με την Αιμιλία Κενεβέζου, όπου και απάντησε σε σχετική ερώτηση για το θέμα της ομοφυλοφιλίας.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι θα έλεγε εάν τον καλούσαν σε ένα σχολείο και τον ρωτούσαν για το θέμα της ομοφυλοφιλίας, είπε, «είναι εκτροπή και αμαρτία. Δεν είναι κάτι το φυσιολογικό, είναι παρά φύση».
Ανέφερε ακόμη πως η εκκλησία σκέφτεται να δημιουργήσει τα δικά της σχολεία, από νηπιαγωγεία μέχρι και λύκεια.
Όπως τόνισε, με το νέο έτος υπάρχει στόχος να δημιουργηθούν το μίνιμουμ, 10 νηπιαγωγεία, μέσα στα επόμενα δυο χρόνια να φτιαχτούν δυο δημοτικά και μέσα σε έξι χρόνια να ετοιμαστούν γυμνάσια και λύκεια.
«Να δώσουμε μια υποδειγματική εκπαίδευση. Να δώσουμε κατευθύνσεις στα παιδιά μας. Έχουμε την απαίτηση να γίνουν σωστοί άνθρωποι και ολοκληρωμένες προσωπικότητες που θα βοηθήσουν αυτό τον τόπο», δήλωσε.
Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να διδαχθεί αυτό και πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει γνώμη μέσα από το σχολείο για την ομοφυλοφιλία, ανέφερε, 

«Πιστεύετε ότι η ομοφυλοφιλία είναι φρούτο των τελευταίων ετών; Έχουμε ξετσιπωθεί πλέον. Είμαστε σε απαράδεκτες καταστάσεις. Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα. Κάπου πρέπει να κοκκινίσουμε και λίγο, να μάθουμε να υπερπηδούμε μερικές ανωμαλίες».

http://www.romfea.gr/ekklisia-kyprou/11215-arxiepiskopos-kuprou-i-omofulofilia-einai-ektropi-einai-amartia


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top