1034509921


Για ακόμα μία φορά ξεμπροστιάζει τις ΗΠΑ
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ξεμπρόστιασε την ηγεσία των ΗΠΑ και των συμμάχων τους γύρω από τις απώλειες αμάχων στη Μοσούλη, καλώντας τη στρατιωτική επιχείρηση ως «μεσαιωνική σφαγή.»

Οι ενέργειες του συνασπισμού και της ηγεσίας των ΗΠΑ στη Μοσούλη έχουν οδηγήσει στο θάνατο αμάχων, τόνισε η Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι η Δύση δεν έχει κάνει κανένα σχέδιο για το πώς να αποφύγει τις απώλειες αμάχων.

Η αντιτρομοκρατική επιχείρηση που διενεργείται από τις μεγάλες δυνάμεις του 21ου αιώνα, έχει γίνει μία μεσαιωνική σφαγή, η οποία επηρεάζει κυρίως τον άμαχο πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Μοσούλης σκοτώνεται μαζικά τόσο από τους τρομοκράτες, όσο και τις συμμαχικές δυνάμεις. Ένα πράγμα είναι σαφές: η στάση του συνασπισμού ως προς τις ειρηνευτικές διαδικασίες για τους κατοίκους της Μοσούλης είναι χειρότερη από εκείνη των μαχητών στο Χαλέπι»!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι οι βομβαρδισμοί της αμερικανική ηγεσία και των συμμάχων στη Μοσούλη έχουν οδηγήσει σε απώλειες αμάχων. Στις 28 Οκτωβρίου, ένα τζετ της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ επιτέθηκε σε ένα σχολείο κοντά στην ιρακινή πόλη Μοσούλη, σύμφωνα με το ρωσικό Γενικό Επιτελείο. Στις 25 Οκτωβρίου, ο ρωσικός στρατός αποκάλυψε ότι 60 άμαχοι είχαν σκοτωθεί και 200 ​​τραυματίστηκαν σε βομβαρδισμούς σε κατοικημένες περιοχές, που διήρκεσαν για περίπου τρεις μέρες.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top