Καθολικοί των ΗΠΑ: Όποιος ψηφίσει Χίλαρι θα πάει στην Κόλαση!


Έτοιμοι να μοιράσουν μέχρι και αναθέματα είναι οι καθολικοί ιερείς στις ΗΠΑ.

Μία πρωτοφανής δήλωση βγήκε στο φως της δημοσιότητας από τον επίσκοπο της Καθολικής εκκλησίας του Σαν Ντιέγκο ,Robert McElroy, ο οποίος προέτρεψε με έναν λίγο ανορθόδοξο τρόπο να ψηφίσουν οι Αμερικανοί τη Χίλαρι Κλίντον.
"Όποιος ψηφίσει τους Δημοκρατικούς θα κάνει θανάσιμο αμάρτημα. Αμέσως μετά το θάνατό τους οι ψυχές τους θα πάνε στη κόλαση", σημείωσε ο ίδιος, με τις δηλώσεις του να αποτυπώνουν ωστόσο μεγάλη μερίδα της θρησκευόμενης κοινής γνώμης στις ΗΠΑ.
Αιτία για τον ίδιο (όπως και πολλούς άλλους) αποτέλεσαν οι απόψεις της δημοκρατικής υποψήφιας σχετικά με τα θέματα των αμβλώσεων, την ευθανασία και τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Μάλιστα στις 30 του προηγούμενου μήνα ο ίδιος επίσκοπος με μεγάλη απήχηση στο Σαν Ντιέγκο τόνισε πως ο ίδιος ο διάβολος εργάζεται μαζί με την πρώην Υπουργό Εξωτερικών.
Ο "πόλεμος" καθολικής εκκλησίας και Χ.Κλίντον, άρχισε όταν η ίδια άρχισε να υποστηρίζει πιο ένθερμα στις ομιλίες της την εγκατάλειψη της θρησκείας και την εξασφάλιση της πλήρους...ατομικής ελευθερίας και των δικαιωμάτων.
"Ελευθερίες" και "δικαιώματα" της Νέας Τάξης από την εκλεκτή της στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top