Φτάνει πια με αυτή τη μπούρδα ότι "αυτή δεν είναι η αριστερά" ή ότι "αυτοί δεν εκφράζουν την πραγματική αριστερά" ή ότι "αυτοί χαλάνε το όνομα και την υπόληψη της αριστεράς"... Φτάνει πια με αυτό το παραμύθι.


Αυτή ακριβώς είναι η αριστερά και όχι το εξιδανικευμένο παραμύθι που σας έκαναν πλύση εγκεφάλου τα τελευταία 35 χρόνια. Αυτή ήταν ανέκαθεν η αριστερά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Προσκολλημένη παθολογικά στην εξουσία με όσο πιο απολυταρχικό τρόπο μπορούσε, δημιουργούσε τεχνητούς εχθρούς, καταπατούσε κάθε είδος ελευθερίας και αδιαφορούσε για τον λαό σκορπώντας παντού φτώχεια και μιζέρια.

Αποτελείτε από
Ψεύτες:
Εξαπάτησαν τον κόσμο με δωρεάν ρεύμα, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, διαγραφές χρεών, σκίσιμο μνημονίων, μέχρι τις κατοχικές αποζημιώσεις έβαλαν μπροστά στην κάλπη.


Κλέφτες:
Άχρηστοι, αμόρφωτοι και ανίδεοι διορίζονται σε πόστα που δεν έχουν προσόντα να τηρήσουν. Τα λεφτά των φορολογούμενων καταλήγουν στα σκουπίδια. Εταιρίες φαντάσματα, δήθεν φιλανθρωπικού σκοπού, εξαφανίζουν δημόσιο χρήμα και επιδοτήσεις της Ε.Ε. σε μισθούς "εθελοντών" και προμήθειες εργολάβων.
Είναι όλοι τους πλούσιοι, χωρίς να έχουν εργασθεί και καπιταλιστές στις τσέπες με τα λεφτά των κορόιδων, που τους πλασάρουν μαρξισμό. 

Συριζαίους:
Ένας τραγικός συρφετός κουτοπόνηρων απατεώνων και καιροσκόπων χωρίς αρχές, ήθη και αξίες (η ηγεσία) που θα άφηναν το παιδί τους να πεθάνει προκειμένου να χάσουν τη θέση εξουσίας που τους δόθηκε και ένας τραγικότερος συρφετός σχιζοφρενών (οι ψηφοφόροι) που μισούν τους πάντες εκτός, φυσικά, από τους... "πρόσφυγες". Αυτοί οι τελευταίοι είναι καλοί άνθρωποι, όχι σαν τους ρατσιστές ντόπιους που τους μισούν.

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top