Η Γαλλία διοργανώνει Σύνοδο υποστήριξης των τζιχαντιστών – Η απόλυτη κατρακύλα

Σύνοδο -υπουργικού επιπέδου- των χωρών που πρόσκειται φιλικά στη ισλαμιστική συριακή αντιπολίτευση, δηλαδή στους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) θα διοργανώσει η Γαλλία στις αρχές Δεκεμβρίου, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν Μαρκ Ερό.
Ακόμη, ανέφερε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες στο Παρίσι και ότι η Γαλλία θα ασκήσει ενεργά πίεση για ένα ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών με στόχο την επιβολή κυρώσεων στην κυβέρνηση της Δαμασκού για τη χρήση χημικών όπλων.
Το Παρίσι δεν είδε ποτέ την ισλαμιστική «μετριοπαθή» αντιπολίτευση να «ρίχνει» χημικά.
«Η Γαλλία παίρνει την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσει τη στρατηγική του ολοκληρωτικού πολέμου από το καθεστώς και τους συμμάχους του, οι οποίοι επωφελούνται από την αβεβαιότητα στις ΗΠΑ», είπε χαρακτηριστικά ο Ερό.
Ο Ερό καλύτερα είναι να εξηγήσει στον γαλλικό λαό γιατί στηρίζει την Αλ Κάιντα που οργανώνει τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στη Γαλλία.

*Στη φωτογραφία βλέπουμε έναν τζιχαντιστή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος να ποζάρει παρέα με έναν ισλαμιστή της «μετριοπαθούς» αντιπολίτευσης κι από κοινού να χαίρονται με τις σημαίες τους. Η Γαλλία νομίζει ότι είναι ακόμα 2011 και μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top