Δεν θέλω να σου μαυρίσω την ψυχή πρωί πρωί... αλλά αυτά μας έρχονται και κοίτα να είσαι έτοιμος. Εμείς τις αποφάσεις μας τις πήραμε. Εσύ;

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πολύ σύντομα όλοι οι μπλόγκερς που μέχρι σήμερα σου έδιναν το κάτι διαφορετικό που έβλεπες ότι υπάρχει αλλά δεν μπορούσες να το ακούσεις ή να το διαβάσεις από πουθενά, θα σταματήσουν να υπάρχουν.

Θα σιωπήσουν.

Όχι γιατί το θέλει ο κάθε τυχάρπαστος πολιτικός, ούτως ή άλλως έχουμε βρει τρόπους να μεταδίδουμε και χωρίς τις πλατφόρμες της google και την άλλων εταιρειών με απευθείας σύνδεση στην ip, αλλά γιατί κοντεύει η ώρα που η δική μας σιωπή θα σημάνει και το τέλος της περιόδου χάριτος, το τέλος της περιόδου αναμονής.

Την μέρα που θα αρχίσουν οι μπλογκερς ένας ένας να σιωπούν να ξέρετε ότι έχουν επιλέξει το μονοπάτι της ζωής τους. Είτε θα πάνε με αυτούς, είτε θα φύγουν σε άλλη χώρα, είτε θα επιλέξουν να ζήσουν σε αυτό που πρεσβεύουν. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Μην ξεχνάμε το διαδίκτυο είναι από τη φύση του μια φυλακή...

Η πραγματική ελευθερία είναι εκεί έξω, μακριά από πόλεις, μακριά από άγχη, μακριά από οτιδήποτε μας μαυρίζει την ψυχή.


Επειδή αυτή η ώρα για εμένα τουλάχιστον κοντεύει μιας και η σχετική μου προετοιμασία φθάνει στο τέλος της (ψυχική και υλική είναι σε καλό δρόμο και ελπίζω πως η επιστροφή στις ρίζες μου είναι απλά θέμα χρόνου) θέλω να ενημερώσω τους φίλους αναγνώστες ότι τα δύσκολα δεν τα έχουμε στην πλάτη μας αλλά μπροστά μας. Το τοπίο είναι μεν θολό αλλά οι έχοντες μάτια μπορούν να δουν.

Οι επίθεση σε βάρος του γενικού πληθυσμού της χώρας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τον Φλεβάρη, θα είναι ολομέτωπη. Θα δείτε να καταργείται το ακατάσχετο των 1000 ευρώ, θα δείτε την αναστολή του ΑΦΜ για όσους χρωστούν αποκόπτοντας τους ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (η αρχή θα γίνει από τους επιχειρηματίες και εν συνεχεία σε ΟΛΟΥΣ), θα δείτε σε μερικές εβδομάδες ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, θα δείτε πολλά ακόμα και ίσως θυμηθείτε ότι κάποτε κάποιοι τρελοί μπλογκερς τα είχαν πει...

Προχθές συζητώντας με την φίλη και συνδιαχειρίστρια της σελίδας NORA και τη σύζυγο μου φθάσαμε σε ένα σαφέστατο συμπέρασμα. Όποιος ξύπνησε ξύπνησε, όποιος δεν ξύπνησε ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, οπότε το πρόβλημα είναι δικό του. Οπότε οι ώρες που δαπανάμε από εδώ και πέρα είναι σπατάλη από την δική μας προετοιμασία.

Η συνειδητή επιλογή μου και της οικογένειας μου είναι πλέον το βάρος να το δώσουμε στην πνευματική, ψυχολογική και υλική μας προετοιμασία για αυτά που έρχονται, παρέα με τους φίλους και συγγενείς που μας περιβάλουν και έχουν επιλέξει να έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, αντίδρασης και έχουν λάβει αντίστοιχες αποφάσεις.

3.100.000 προβολές σε 10 μήνες, με πάνω από 200.000 μοναδικοί επισκέπτες είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα με μια σελίδα που δεν έχει καν το "σωστό όνομα" όπως έχουν πει πολλοί φίλοι. Θεωρώ ότι τον σκοπό μας τον φθάσαμε στο μέγιστο του. Τώρα ήρθε η ώρα να αφιερώσουμε και εμείς το χρόνο που πρέπει στους εαυτούς μας και την οικογένεια μας.

Η σελίδα πλέον θα ενημερώνεται όταν πρέπει, με άρθρα που πρέπει και δεν θα αναλωθούμε στην μάχη της εναλλακτικής ενημέρωσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαθούμε. Όχι. Απλά οι παρεμβάσεις οι αρθρογραφικές θα είναι για κάτι που αξίζει ή για να πούμε την γνώμη μας για τα όσα συμβαίνουν. Εφόσον περισσεύει χρόνος βάρος θα δώσω στην δεύτερη σελίδα την ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ μιας και πιστεύω ότι η θεματολογία της όντως βοηθά κόσμο.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top