Η μάχη Νέας και Παλαιάς Τάξης θα δοθεί και πάλι πάνω από την Κύπρο;


Η Ρωσία είναι διατεθειμένη να μην επιτρέψει λύση τύπου "Σχεδίου Ανάν" για το νησί της Αφροδίτης.

Χοντραίνει το παιχνίδι πάνω από την Κύπρο, το θέμα της οποία έχει τεθεί πολύ ψηλά στην ατζέντα των παγκοσμιοποιητών για το τρέχον έτος. Η πίτα εξάλλου είναι μεγάλη, ωστόσο για άλλη μία φορά ο ελληνισμός βρίσκεται έρμαιο των ορέξεων των "μεγάλων".
Όπως και πριν από 3 χρόνια, έτσι και τώρα, Νέα και Παλαιά Τάξη Πραγμάτων είναι έτοιμες εν ανάγκη να συγκρουστούν για την Κύπρο, η οποία βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Οι διαβουλεύσεις για αναγκαστική λύση στο Κυπριακό είναι συνεχείς, καθώς μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Μπαν Κι Μουν ότι το 2016 είναι το έτος επίλυσης του πολύκροτου ζητήματος.
Για πρώτη φορά έπειτα από το καλοκαίρι, η εκκλησία της Κύπρου σχολιάζει καυστικά τις πιέσεις ΟΗΕ και ΗΠΑ για γρήγορη επίλυση, επισημαίνοντας τον τουρκικό παράγοντα ο οποίος δεν είναι αμελητέος.
Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος τόνισε σε έντονο ύφος:
"Μπορώ να πω, ότι ουδέποτε πίστεψα ότι θα φτάσουμε στο τέλος. Γιατί οι Τούρκοι θέλουν τα πάντα, όταν χωρίς ντροπή ομιλούν για τις «πραγματικότητες» που υπάρχουν στην Κύπρο και οι πραγματικότητες είναι τα σπίτια και οι περιουσίες των προσφύγων μας, που οι Τούρκοι τα πήραν, δια της δυνάμεως των όπλων και λένε ότι είναι δικά τους".
Αλλά και η ίδια η Ρωσία φαίνεται πως αντιδρά στις προσπάθειες επίλυσης μέσω ενός ιδιότυπου σχεδίου Ανάν, το οποίο η κυβέρνηση της Κύπρου μάλλον φαίνεται να αποδέχεται.
Όλα δείχνουν πως η Παλαιά Τάξη είναι αποφασισμένη να "χαλάσει τη μπουγάδα" στους παγκοσμιοποιητές για την Κύπρο.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top