Η απιστία είναι ίσως ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σε μια σχέση. Και συμβαίνει πολύ συχνότερα απ' όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Ποιες είναι όμως οι χώρες με τους περισσότερους άπιστους; Σε ποιες γωνιές του πλανήτη απατούν περισσότερο τους συντρόφους τους.


Η μεγάλη έρευνα έγινε από την εταιρία προφυλακτικών Durex με βάση στοιχεία που πήραν από διάφορα sites γνωριμιών και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Forbes.
Όπως φάνηκε από την ανάλυση των στοιχείων, υπάρχουν χώρες στις οποίες η απιστία ξεπερνά ακόμα και το 50%.

Οι άνθρωποι του Forbes χρησιμοποίησαν λοιπόν αυτη την έρευνα και ανέδειξαν τις 10 χώρες με τους περισσότερους άπιστους.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ταϊλάνδη με ποσοστό απιστίας που φτάνει το 56%. Γιατί εκεί το ποσοστό των άπιστων είναι τόσο μεγάλο. Οι εξηγήσεις μπορεί να είναι πολλές. Κάποιοι το αποδίδουν στα καυτά μπαχαρικά, όπως το κάρυ, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην ασιατική κουζίνα και είναι αφροδισιακά, ενώ άλλοι στον «τουρισμό του σεξ» που προωθεί η χώρα.

Στην δεύτερη θέση είναι η Δανία. Εκεί, το 46% των κατοίκων ομολογεί πως έχει απατήσει τον/την σύντροφο του.
Ακολουθούν στην τρίτη και τέταρτη θέση Ιταλία και Γερμανία με τα ίδια ποσοστά, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει η Γαλλία.

Η Νορβηγία είναι στην 6η θέση με ποσοστό 41% και ακολουθεί στην 7η θέση του Βέλγιο. Σύμφωνα με το περιοδικό “NEW EUROPE” η βελγική ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων “GLEEDEN” είχε περισσότερο από 1,1 εκατομμύριο επισκέπτες μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο χαμηλά στη λίστα, ενδεχομένως καταρρίπτοντας το μύθο του «λατίνου εραστή», παρουσιάζονται οι Ισπανοί, με το 39% να ομολογούν ότι έχουν απιστήσει τουλάχιστον μία φορά. Η λίστα κλείνει με την Αγγλία και την Φιλανδία όπου το 36% έχει απατήσει τον/την σύντροφο του.
 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top