Γράφει ο Πρωταγόρας 
Αυτά είναι τα πτυχία του (μάλλον πτυχοδοχία του να λέει καλύτερα) δηλαδή το ρεμπελιό και οι αναρχοσυγκεντρώσεις. Λέει ότι οι άλλοι πήραν το πτυχίο τους με...το πορτοφόλι του μπαμπά τους!!! Εσύ βρε σκοταδιστικό γουρούνι τι έκανες στην ζωή σου, δούλεψες πουθενά;;! Πουθενά δεν δούλεψες και ΠΟΤΕ σου στην ζωή δεν δούλεψες Φίλη, πάρα μόνο δουλεύεις και κοροϊδεύεις τον κόσμο ψηφοθηρικά σκοταδιστικό γουρούνι! και μας κάνεις τι;; Δήθεν τον εργαζόμενο;;! 


Το συκοφαντικό σκοταδιστικό γουρούνι ο Φίλης συκοφαντεί (μάλλον του τα γράφουν άλλοι και αυτός ανοίγει μόνο το βοθροστόμα του) και λέει συκοφαντικώς και ψευδώς ότι δήθεν υποθάλπει η Εκκλησία την ....ακροδεξιά. Τόσο καιρό και τόσα χρόνια που η Εκκλησία είχε στενές σχέσεις και με την Αριστερά και με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ..."ακροδεξιοί";;! Παραληρεί ο σκοταδιστής Φίλης τελείως! Επίσης η Εκκλησία δεν έκανε και το συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά";;! Εάν ήταν "ακροδεξιοί" όπως συκοφαντείς, τότε δεν θα έκανε τέτοιου είδους συνέδρια και να είχε και στενές σχέσεις και με αριστερούς ανέκαθεν βρε αμόρφωτο σκοταδιστικό γουρούνι! 


Λέει ο τρελάρας σκοταδιστής Φίλης “Συμβόλαιο θανάτου” ποιά;;! η συνέντευξη που απλά τον καλέσανε να πεί την γνώμη του! Εσύ βρε σκοταδιστή και οι όμοιοι σου, που μιλάτε συνεχώς επιθετικά σε όλους τους άλλους, αυτά είναι “συμβόλαια θανάτου”;;!! ή όλοι οι άλλοι όσοι μιλάνε επιθετικά εναντίον των άλλων στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο πάει να πεί ότι υπογράφουν “συμβόλαια θανάτου”;! Πάει τρελάθηκε τελείως το σκοταδιστικό ζωντόβολο! 


Η δήθεν αλλαγή της Εκκλησίας που λές έγινε διότι ως φίδι που είσαι Φίλη, στην αρχή ψευδώς τους έλεγες ότι θα γίνουν "ανεπαίσθητες" αλλαγές στα θρησκευτικά. Αλλά όταν έμαθαν τα εγκλήματα και τις ψευτιές που ήθελες να επιβάλεις στα θρησκευτικά τότε έμαθαν την αλήθεια που σκοταδιστικά ήθελες να επιβάλεις εναντίον της Εκκλησίας και πολύ σωστά και λογικά αντέδρασαν! Επίσης η Εκκλησία δεν αναζητά πολιτικό ρόλο και αυτός είναι κανόνας της. Ζητάει μόνο καλή συνεργασία και καλές σχέσεις (εξ΄ανάγκης όπως όλοι μας) με το Κράτος αλλά και τους φορείς της όπως είναι οι βουλευτές, δήμαρχοι κ.α. Πράγμα που ΠΟΤΕ σου δεν έκανες σκοταδιστικό γουρούνι! 


Καμία διαστροφή της Χριστιανικής Φιλανθρωπίας όπως συκοφαντικώς λέει. Απόδειξη: ΌΛΕΣ οι φιλανθρωπίες τις Εκκλησίας γίνονται σε όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ! Δηλαδή όλες οι φιλανθρωπίες της Εκκλησίας γίνονται σε όλους ανεξαρτήτως θρησκεύματος συνανθρώπους μας αλλά και σε όλους ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων (αριστερούς, δεξιούς) κ.α. Το Κράτος και ιδιαίτερα και η σημερινή κυβέρνηση του Σύριζα έχει δώσει και αφήσει τελείως τις φιλανθρωπίες στην Εκκλησία που επίσης τις αναγνωρίζουν όπως και όλοι οι αριστεροί και σας φταίει και από πάνω;;! Αλλά σκοταδιστή Φίλη "ο αχάριστος είναι ο πρώτος ευεργετηθήσας" 


Επίσης καμία κάλυψη των ακροδεξιών ρασοφόρων! Επίσης θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και γιά κάλυψη ρασοφόρων που είναι αριστεροί και υποστηρίζουν την αριστερά. Επίσης υπάρχουν ιερείς που υποστηρίζουν διάφορες πολιτικές θέσεις. Τι δηλαδή θες να τους πάρουν το κεφάλι επειδή ο οποιοσδήποτε παπάς μπορεί να έχει ελεύθερες πολιτικές θέσεις. Τότε θέλει να επιβάλει και να μην ψηφίζουν, ο σκοταδιστής Φίλης τέτοιος αρχισκοταδιστής που είναι. Εκεί γιατί δεν λέτε τίποτα;;! 


ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Ο ΑΡΧΙΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΩΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΤΙΟ ΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! 


Επίσης βρε σκοταδιστικό γουρούνι Φίλη ποιός αποδεδειγμένα βύθισε την χώρα πιό βαθιά στην κρίση;;! Αποδεδειγμένα την βύθισε το κόμμα σου ο Σύριζα με όλα αυτά τα παναίσχιστα μέτρα που κατέρρευσαν την χώρα στα πάντα. Από το 3ο Μνημόνιο, και τον φόρο στο 24% (που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο τέτοιο εγκληματικά τεράστιο φόρο και βάλε...) μέχρι τα "capitals controls" και τα τεράστια ανεκπλήρωτα χρέη που αυξάνονται επικίνδυνα ιλιγγιωδώς και συνεχώς ασταμάτητα σε όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες που είναι καταχρεωκοπημένοι στά πάντα και σε όλα! Το κόμμα σας είναι αποδεδειγμένα σκοταδιστή Φίλη, η ταφόπλακα που θέλετε να επιβάλετε στην Ελλάδα. Και θα φύγετε και εσείς φίδι Φίλη και η ταφόπλακα σας μαζί παρέα! 


Όλοι αυτοί οι υπουργοί, υφυπουργοί κ.α. που άλλαξαν στην σημερινή "κυβέρνηση" μήπως και αυτούς τους άλλαξε... η Εκκλησία;! Ο δικός σου ο Τσίπρας ήθελε να σε βγάλει από την νέα κυβέρνηση και θα σε έβαζε υπουργό σε άλλο υπουργείο, (όπως έκανε σχεδόν με όλους τους άλλους) ΑΛΛΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΙΔΙ ΦΙΛΗ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Και κάθεσαι και συκοφαντείς άλλους;;! Εφόσον τους βρίζεις και τους πολεμάς, τι θές να σου πούνε;; Μπράβο;;! βρε σκοταδιστικό γουρούνι! 


Την ένωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων δεν την επέβαλε κανένας. Αλλά έγινε συγχώνευση παλαιότερα όπως και όλων των άλλων υπουργείων στην Ελλάδα γιά την διευκόλυνση των κυβερνώντων κ.α. Και πάλι διαχωρισμός να υπήρχε δεν θα άλλαζε τίποτα. Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και στις ευρωπαϊκές χώρες που είναι χωριστά το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και διδάσκονται και κανονικά τα θρησκευτικά και τελούνται επίσης στα σχολεία και θρησκευτικές πρακτικές στις Ευρωπαϊκές αλλά και σε διεθνείς χώρες στον κόσμο. 


Λέει ότι: δήθεν δέχθηκε "χυδαία" επίθεση! Ενώ τόσο καιρό αυτός πρώτος μιλούσε συκοφαντικά χυδαία και επιθετικά συνεχώς εναντίον της Εκκλησίας (και εναντίον του αρχιεπισκόπου κ.α.) αυτά τα ξέχασε ο υποκριτής! Και μιλάει και από πάνω! 


Μίλησαν οι άθεοι σκοταδιστές γιά "σκότος". Οι όμοιοι τα όμοια ομιλούν! Γι΄ αυτό όλοι εμείς διαμαρτυρόμαστε γιά τον άκριτο αθεορατσισμό και αθεοφασιστικό σκοταδισμό που ενώ όλοι οι άλλοι θρησκευόμενοι (μουσουλμάνοι εβραίοι, βουδιστές κ.α.) εκτός των Ορθοδόξων μπορούν να διδάξουν όπως θέλουν και γουστάρουν τα μαθήματα των θρησκευτικών τους και με όποιους δασκάλους θέλουν αυτοί μονο και γουστάρουν (πείτε είναι σκότος αυτό ή όχι; αλλά τέτοιοι εγκάθετοι που είσαστε αρνητικά θα απαντήσετε!). Ήδη στις σημερινές ειδήσεις ξεσηκώθηκαν όλοι οι μαθητές σε όλη την Ελλάδα εναντίον των καταστροφών που επέβαλε το φίδι Φίλης σε όλα τα Ελληνικά σχολεία! 


 Και όσον αφορά γιά τον σκοταδισμό βρε αρχισκοταδιστή φίδι Φίλη εσείς αποδεδειγμένα είστε σκοταδιστές τα έχετε καταφέρει και έχετε καταστρέψει την χώρα και την έχετε βυθίσει αποδεδειγμένα στην μαύρη καταστροφή. Φυσικά δεν θα σου πω να φύγεις από τον σκοταδισμό γιατί φίδη Φίλη εσύ και οι όμοιοι σου είστε ένα και το αυτό με τον σκοταδισμό!

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top