Γράφει: Ο Θανάσης Τσόκας Μαθηματικός – Ερευνητής  
E-mail: tsokasmath@gmail.com 
συνέχεια από το 3ο μέρος 

Κύριε Πρωθυπουργέ 

 Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβασή μου, προς το πρόσωπό σας, επιθυμώ να σας τονίσω με έμφαση και αυτά τα παρακάτω λόγια: 

 Αναγνωρίζω ότι είστε ένας ευφυής πολιτικός άνδρας! Αυτή η πολιτική σας ευφυΐα, σας καθιστά ικανόν, να αντιληφθείτε χωρίς πολύ κόπο ότι: 

 Αυτό που σας χαλάει τα σχέδια, στις αθεϊστικές σας ορέξεις και επιδιώξεις είναι ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος καθώς και το άρθρο 16 παράγραφος 2 που επιτάσσει την ανάπτυξη της Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης τόσο της μαθητιώσας όσο και της φοιτητιώσας Νεολαίας μας!!! 

Γιατί, εσείς που διαθέτετε τόσο υψηλή πολιτική ευφυΐα, αντιλαμβάνεστε πλήρως ότι: 

 Όσο υπάρχει αυτό ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος, που μας υπενθυμίζει ότι, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ είναι ψηφισμένο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΕ, που θα προσβάλει ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!!! 

Για παράδειγμα: 

 · Η μετατροπή του Ορθοδόξου μαθήματος των θρησκευτικών σε πολυθρησκευτικό μάθημα (που το ξεκινήσατε από τη φετινή χρονιά) προσκρούει στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια είναι αντισυνταγματική!!! 

 · Ο νόμος περί της συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων, προσκρούει στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια είναι αντισυνταγματικός!!! 

 · Εάν προχωρήσετε στην αποκαθήλωση των Αγίων Εικόνων από τους Δημόσιους χώρους, προσκρούετε στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια η πράξη σας αυτή είναι αντισυνταγματική!!! 

 · Εάν προχωρήσετε στην κατάργηση της πρωινής προσευχής στα Σχολεία, προσκρούετε στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια αυτή η πράξη σας, είναι αντισυνταγματική!!! 

 · Εάν προχωρήσετε στην αφαίρεση ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ από τη σημαία μας και το Εθνόσημό μας, προσκρούετε στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια η ενέργειά σας αυτή είναι αντισυνταγματική 

 · Εάν φέρετε στη Βουλή και ψηφίσετε Νόμο όπου αποποινικοποιεί ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ, τότε αυτός ο Νόμος προσκρούει στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια η ενέργειά σας αυτή είναι αντισυνταγματική. 

Βλέποντας λοιπόν όλα τα παραπάνω εμπόδια, που σας δημιουργούν: ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και το άρθρο 16 παράγραφος 2, έχετε αποφασίσει να απαλλαγείτε απ’ αυτά!!! 

 Έτσι σκέπτεστε: Να τα βρείτε με τον κύριο Μητσοτάκη, ( ο οποίος ΠΟΛΥ ΟΨΙΜΑ ΕΝΕΔΥΘΗ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ του ‘’καλού’’ Χριστιανού) καθώς να τα βρείτε και με τους άλλους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, που δεν έχουν ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ, ώστε με την αναθεώρηση του Συντάγματος, που μπορεί να γίνει από τη Βουλή, που θα προκύψει από τις επόμενες Βουλευτικές εκλογές, να προχωρήσετε στην ΑΛΛΑΓΗ του Προοίμιου του παρόντος Συντάγματος, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ τη φράση: ‘’ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ’’, καθώς και στην ΑΛΛΑΓΗ του άρθρου 16 παράγραφος 2, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ τη φράση: ‘’Η πολιτεία υποχρεούται στην ανάπτυξη της Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης της Ελληνικής νεολαίας’’ 

 Και με την πολιτική ευφυΐα που διαθέτετε, θα πείτε στον εαυτό σας. 

 Εάν καταφέρω και κάνω αυτές τις δυο αλλαγές του Συντάγματος, τότε: 

 · Μέσα σε μια νύχτα, θα μετατρέψω το Ορθόδοξο Ελληνικό Κράτος σε ‘’ουδετερόθρησκο’’ θα το μετατρέψω σ’ ένα άθεο κράτος, για να ικανοποιήσω τις αθεϊστικές μου ορέξεις!!! · 

Μέσα σε μια νύχτα θα προχωρήσω: 
 Α) Στην αποκαθήλωση των Αγίων Εικόνων από τους Δημόσιους Χώρους 
 Β) Στην κατάργηση της πρωινής Προσευχής στα Σχολεία! 
 Γ) Στην αφαίρεση ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ από την Ελληνική Σημαία και το Εθνόσημο! 
Δ) Στην ψήφιση Νόμου που θα αποποινικοποιεί ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ 
Ε) Στην κατάργηση (παντελώς) του μαθήματος των θρησκευτικών, ώστε οι μαθητές να μη διδάσκονται καμία θρησκεία και να γίνονται έτσι ΑΘΡΗΣΚΟΙ όπως ΑΘΡΗΣΚΟΣ είμαι και ΕΓΩ!!! 
 Ζ) Στην συγγραφή μιας Νέας Ιστορίας, που θα ταιριάζει στο πνεύμα της Παγκοσμιοποίησης και θα είναι σύμφωνη με όλους τους κανόνες, που καθορίζει και εντέλλεται Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! 

 Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ 

 Σε αυτό το αθεϊστικό σας παραλήρημα και σε όλες αυτές τις αθεϊστικές και Εθνομηδενιστικές σας αντιλήψεις, λογαριάζετε ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ!!! 

 Και στη προκειμένη περίπτωση Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ, κύριε Πρωθυπουργέ, είναι Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, που είναι όλοι οι Έλληνες πατριώτες και όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί: 

 · ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να εξαφανισθεί ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ Ελληνικό Έθνος !!! 

 · ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ την Άθεη Παιδεία του κ. Φίλη!!! 

 · ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τέτοια δουλική και ραγιαδίστικη υποταγή των πολιτικών μας, στους Οικονομικούς μας δολοφόνους!!! 

 · ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μουσουλμανοποιηθεί αυτή η ευλογημένη και Ορθόδοξη χώρα μας!!! 

 · ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ η Ελλάδα μας να μετατραπεί σε μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ και σε ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ και δουλείας!!! 

 · ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ξεπουλιέται ο Δημόσιος πλούτος μας (επίγειος και υπόγειος) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ του Σόιμπλε (που εσείς ιδρύσατε κύριε Τσίπρα) αντί πινακίου φακής!!! 

· ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να βλέπουν, κύριε Πρωθυπουργέ, ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, τα οποία τα φτιάχνετε φτωχοποιώντας ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό λαό και περικόπτοντας ΤΟ ΕΚΑΣ από τους πολύ – πολύ ΦΤΩΧΟΥΣ χαμηλοσυνταξιούχους!!! 

 Όλα δε αυτά τα εκατομμύρια των Ελλήνων Πατριωτών και των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών στις ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ θα προστρέξουν όλοι ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ και θα στηρίξουν με τη ψήφο τους: ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ (με Καποδιστριακό άρωμα) στις τάξεις του οποίου ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (παλαιός ή νέος) παρά μόνο ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ με βαθειά πίστη ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και προερχόμενος τόσο από τον Ελλαδικό μας χώρο όσο και απ’ όλα τα πλάτη και μήκη της Γης, όπου υπάρχουν Έλληνες της διασποράς!!! 

 Αυτό το ΓΝΗΣΙΟ και ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ όταν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ανέλθει στην εξουσία, το πρώτο που θα κάνει είναι: ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ μεταξύ Υπουργού και Βουλευτή!!! 

 ΟΛΟΙ δε οι Υπουργοί του κινήματος της Ρωμιοσύνης θα είναι διακεκριμένες εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες, με άριστες γνώσεις στο αντικείμενο τους!!! 

ΤΕΡΜΑ, λοιπόν ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!! Η μαγιά αυτού ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ήδη υπάρχει και την παρουσιάζω στο πρόσφατο άρθρο μου (6-10-2016) «ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;» 

Ουσονούπω δε, κύριε Πρωθυπουργέ, ΕΡΧΕΤΑΙ (είναι ήδη στα σκαριά) και ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ που θα ενωθεί με το υπάρχον ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, για να δημιουργηθεί ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ, ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ που θα θέσει τόσο ΕΣΑΣ όσο ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!! 

Κλείνοντας, θέλω να σας πω και τούτο το τελευταίο: 

 ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ!!! 

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ!!! 

 ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!!! 

 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ!!! 

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top