Για τα στυγνά εγκλήματα του Ισραήλ σε άμαχους και ανήλικα παιδιά "συμπτωματικά" δεν ξεσηκώνεται, δεν αντιδρά και δεν επαναστατεί καμία "υπερδύναμη", καμία αλληλέγγυα διεθνής οργάνωση, καμία ΜΚΟ, καμία ANTIFA, καμία ΑΝΤΑΡCIA, κανένα ΝΑΤΟ, κανένας ΟΗΕ, καμία πολιτική μαριονέτα και κανένας "διεθνιστής" δημοσιογράφος... Που είναι οι εβραϊκές κοινότητες να εκφράσουν την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό τους;
Η παρακάτω είδηση προέρχεται από την "ΗΜΕΡΗΣΙΑ":


Ισραηλινό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα σε 12ετή κάθειρξη έναν 14χρονο Παλαιστίνιο ο οποίος κρίθηκε ένοχος επειδή τραυμάτισε, με έναν εξάδελφό του, δύο νεαρούς Εβραίους στη διάρκεια επίθεσης στην Ιερουσαλήμ τον Οκτώβριο του 2015, ανέφερε η δικηγόρος του μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας.
Η επίθεση, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2015, είναι από εκείνες που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη προσοχή μεταξύ των επιθέσεων που πραγματοποιούνται εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο από μεμονωμένους Παλαιστινίους, συχνά νέους και οπλισμένους με μαχαίρι, εναντίον Ισραηλινών στην Ιερουσαλήμ, στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη και στο Ισραήλ.
Ο Άχμεντ Μανάσρα, 13 ετών τότε, και ο εξάδελφός του Χάσαν, 15 ετών, μαχαίρωσαν δύο νεαρούς εβραίους στον οικισμό Πίσγκατ Ζέεφ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, στον παλαιστινιακό τομέα της κατεχόμενης και προσαρτημένης από το Ισραήλ πόλης. Ο Χάσαν Μανάσρα σκοτώθηκε μετά την επίθεση όταν προσπάθησε να διαφύγει.
Ένα παιδί από το Ισραήλ τραυματίστηκε σοβαρά. Το δικαστήριο της Ιερουσαλήμ διέταξε σήμερα τον Άχμεντ Μανάσρα να καταβάλει 100.000 σέκελ (26.000 δολάρια) ως αποζημίωση και 80.000 σέκελ (21.000 δολάρια) στο άλλο θύμα, έναν νεαρό υπερορθόδοξο Εβραίο, δήλωσε η συνήγορός του Λέα Τσεμέλ.
Το δικαστήριο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών επειδή ο κατηγορούμενος είναι ανήλικος.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top