Λιολιω Κολυπερα: "Αρχισαν οι γυναικεΣ να αγαπουν τον εαυτο τους" 
 
Έβαψαν ροζ τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, το Λιμάνι και τώρα την πόλη.

Η δράση του συλλόγου Άλμα Ζωής pink the city χρωμάτισε την Πάτρα με ελπίδα, δύναμη και ζωή! Γιατί βγήκαν στους δρόμους περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι;

Όπως λέει στο tempo24.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Λιολιώ Κολυπέρα, οι μπλούζες που δόθηκαν ήταν 6.250. Όμως όπως είδαμε κι εμείς, ήταν πολλές οι γυναίκες που φόρεσαν τις μπλούζες προηγούμενων δράσεων, όπως επίσης και πάρα πολλοί (γυναικες και άνδρες) οι οποίοι έδωσαν το "παρών" δίπλα σε φίλες, συγγενείς, συζύγους, αδελφές κρατώντας γερά το χέρι τους!"Έχουμε κατακτήσει πολλά πράγματα με τη βοήθεια όλων σας", λέει στο tempo24.gr η κ. Κολυπέρα αναφερόμενοι στις τιτάνιες προσπάθειες του Συλλόγου για να την κάλυψη των ασθενών με βασικά ογκολογικά φάρμακα και για όλες τις ενέργειες και παρεμβάσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια που το Άλμα Ζωής βρίσκεται στην πρώτη γραμή, φροντίδας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα. "Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Όμως έχουμε κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα, ο οποίος βέβαια δεν σταματά εδώ. Η αγάπη του κόσμου μας οδηγεί στο να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικοί", καταλήγει η κ. Κολυπέρα αναφερόμενη στη λαοθάλασσα της Κυριακής!

250 είναι τα ενεργά μελη αυτή τη στιγμή στο Άλμα Ζωής Πάτρας, όμως οι εκκλήσεις για βοήθεια αλλά και τα περιστατικά που δεν καταγράφονται είναι πάρα πολλά. Σύμφωνα με την κ. Κολυπέρα υπάρχουν οικογένειες που δυσκολεύονται να δώσουν ακόμη και την ετήσια συνδρομή (20 ευρώ). "Εμείς όμως, δεν έχουμε βάλει όρια στο Άλμα Ζωής. Όπου μπορούμε και όσο μπορούμε προσφέρουμε. Θυμάστε εμέναν πριν από δέκα χρόνια; Είμαστε γυναίκες που έχουμε περάσει από αυτή τη δυσάρευστη κατάσταση. Δεν θα αφήσουμε καμία γυναίκα να αισθανθεί μόνη της...", συμπληρώνει η κ. Κολυπέρα.


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top