ΕΩΣ ΚΑΙ 10% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΣΗ Κομισιόν θέλει η Google να σταματήσει να δίνει οικονομικά κίνητρα στους κατασκευαστές smartphones για προεγκατάσταση αποκλειστικά του Google Search στις συσκευές !!!

Έως και στο 10% του ετήσιου παγκόσμιου τζίρου της θα μπορούσε να φτάσει το πρόστιμο που ενδέχεται να επιβάλουν οι ευρωπαϊκές αρχές στην Google, για παραβίαση των κανόνων ανταγωνισμού, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει να αλλάξει τις επιχειρηματικές πρακτικές της εταιρείας και να επιβάλει σημαντικά πρόστιμα, όπως ανέφερε το Σαβββατοκύριακο το Reuters, το οποίο είχε δει σχετικό έγγραφο της ΕΕ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το πρακτορείο, η Κομισιόν σχεδιάζει να δώσει εντολή στην Google να σταματήσει να δίνει οικονομικά κίνητρα στους κατασκευαστές smartphones για να προεγκαθιστούν αποκλειστικά το Google Search στις συσκευές τους, ενώ στο έγγραφο ανέφερε πως «η Κομισιόν σκοπεύει να ορίσει το πρόστιμο σε επίπεδο που θα είναι επαρκές ώστε να εξασφαλίσει την αποτροπή».

πηγη: euro2day.gr


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top