Τώρα που τραγικά απέτυχαν οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που δεν υπάρχει Έλληνας χωρίς σοβαρό πρόβλημα , όσοι αγωνιζόμαστε για την πατρίδα διαπιστώνουμε πόσο δύσκολο έχει γίνει τώρα να διορθωθούν καταστάσεις. Σήμερα η χώρα μας δεν είναι χώρα μας, η παραγωγή μας , ο πλούτος μας δεν είναι δικός μας, ακόμη και το σπίτι μας δεν είναι σπίτι μας. Η ανεργία έφτασε στα ύψη, μεγάλες ομάδες ανθρώπων κυριολεκτικά πεινούν και το χειρότερο, ότι αγαπήσαμε ότι πιστέψαμε λοιδορείτε, ξεμακραίνει, ξεθωριάζει, σβήνει. Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ριζώνει η καταστροφή, τόσο δυσκολότερο να υπάρξει γυρισμός. 


Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έφερε στην εξουσία ο λαός, τον έφεραν οι φαύλοι φιλελεύθεροι και νεοφιλελεύθεροι που κυβέρνησαν πριν από αυτόν με τα λάθη τους και τα σκάνδαλα τους. Αυτοί που κυνήγησαν ανελέητα τους σοβαρούς ανθρώπους και προώθησαν τους ακίνδυνους καραγκιόζηδες και τους επικίνδυνους αριστερούς. Στην τηλεόραση και στα άλλα ΜΜΕ εξακολουθούν να προβάλλονται σκανδαλωδώς πάσης αποχρώσεως αριστεροί και φτηνές βεντέτες ακίνδυνες για το κατεστημένο επικίνδυνες ,όμως για την πατρίδα. Ο μεγαλύτερος εχθρός της φαυλότητας , της δημαγωγίας και του ψέματος είναι η γνώση, η λογική, η σοβαρότητα και η τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία. 
Αυτούς όμως τους εχθρούς της διαφθοράς, συστηματικά τους εξαφάνισαν , έτσι σήμερα, όπως και χθες η πολιτικώς άρχουσα τάξη είναι η τάξη των ανίκανων, των ανάξιων, των δημαγωγών και φυσικά των αριστερών. Όλοι συμφωνούμε για το σημερινό κατάντημα το οικονομικό, αλλά και για την υποβάθμιση των αξιών από τους κυβερνώντες αλλά κανένας δεν σκέφτεται και το ποσοστό της δικής του ευθύνης για την σημερινή κατάσταση....

Επί δεκαετίες όλα γύρω μας κατέρρεαν και ο λαός ανέμελα, άβουλα, αδικαιολόγητα παρακολουθούσε την φθορά και την κατρακύλα χωρίς να κάνει τίποτα , σαν απλώς παρατηρητής. Ας αναλογιστούμε ποιοι ήταν και ποιοι είναι οι άρχοντες και ποιος ήταν ποιος είναι και τι είναι ο λαός που τους επέλεξε να μας κυβερνούν. Ένα κράτος δεν είναι κάτι θεωρητικό δεν είναι αόρατο , αποτελείτε από τους πολίτες και η κατάντια μας οφείλεται στο ότι οι πολίτες έχουν απαρνηθεί την δύναμή τους και τα δικαιώματά τους που τα παρέδωσαν, με αντάλλαγμα κάποιο ρουσφέτι, στους πολιτικάντηδες. Και τώρα αυτός ο λαός νοιώθει χαμένος ανήμπορος , έχει ανασφάλειες , τον έχει κυριεύσει ο φόβος. Φόβος επικρατεί σε όλη τη χώρα. Υπάρχει ένα γενικό μούδιασμα ενώ ο κάθε ανίκανος , ο κάθε ανάξιος , ακόμη και τα αποβράσματα της κοινωνίας οργανωμένοι και χρηματοδοτούμενοι επωφελούνται από αυτήν την κατάσταση και επιβάλουν τις αντεθνικές απόψεις τους στην τεράστια αλλά ανοργάνωτη και φοβισμένη μάζα του Ελληνικού λαού. Ο λαός “μαντρωμένος” και αυτοπαγιδευμένος, μουδιασμένος και αδιάφορος, ανέχεται ακόμη και το ξερίζωμα των εθνικών μας παραδόσεων, κάθε παράδοσης που μέχρι σήμερα μας έχει κρατήσει όρθιους. Άραγε από τα εκατομμύρια των Ελλήνων πόσοι στεναχωριούνται με αυτό το χάλι που έχει καταντήσει η Ελλάδα ; Άραγε τώρα θα κουνηθεί κανένας , όσο είναι ακόμα καιρός ; Γιατί αύριο ίσως θα είναι πολύ αργά. Τώρα ο λαός , μπροστά στο αδιέξοδο πρέπει να τολμήσει να παραμερίσει , να διώξει όλους όσους αποδείχτηκαν άχρηστοι, αποτυχημένοι, προσκυνημένοι. Και αυτήν την φορά , τουλάχιστον για μια φορά, ας κάνει την σωστή επιλογή γιατί αν και τώρα δεν κάνει την σωστή επιλογή δεν είναι σίγουρο αν και πως θα υπάρχει η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον , δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε και να πιστέψουμε ότι Ελλάδα είμαστε εμείς ο λαός της και ότι η τύχη της Ελλάδας είναι στα χέρια μας...


Όμως ευθύνες υπάρχουν και στους πολιτικούς του πατριωτικού χώρου. Υπήρξαν και στην πατριωτική παράταξη αδιάφοροι, ρουσφετολόγοι, φαύλοι και συμβιβασμένοι, ιδιοτελείς, άνθρωποι που δεν αγάπησαν και δεν αγωνίστηκαν για τον λαό, άνθρωποι που είδαν τον λαό σαν εκλογική τους πελατεία και τον χρησιμοποίησαν για την προσωπική τους ανέλιξη. Η Ελλάδα όμως δεν ανήκει, δεν μπορεί να ανήκει στους ευκαιριακούς αλλά σ αυτούς που δουλεύουν συστηματικά, σοβαρά και με ανιδιοτέλεια. Το πρόβλημα έως και σήμερα και στον πατριωτικό χώρο δυστυχώς, είναι από την μια πρόβλημα “καρέκλας” αλλά είναι και πρόβλημα γενναιότητας. Γενναιότητας να τολμήσει κάποιος να πει αλήθειες. Ο πατριώτης όταν παίρνει την απόφαση να πορευθεί σ ένα δρόμο ταγμένο δεν νοιάζεται για τίτλους, για αξιώματα, για επαίνους αλλά ούτε και για τους κινδύνους και για το όποιο πολιτικό κόστος. Όταν είσαι πραγματικός Έλληνας πατριώτης δίνεις πρώτος το χέρι σου σε όλους τους άλλους που σκέπτονται το ίδιο με σένα παραβλέποντας μικροδιαφορές και μικροσυμφέροντα. Αγωνίζεσαι για την ενότητα και την συμπαράταξη των πατριωτικών δυνάμεων κάτω από την Ελληνική σημαία. 


Ας ξεχαστούν τα πρωταγωνιστιλίκια και ο καθ ένας ας αναλογισθεί τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα, ας αναλογισθεί τι είναι και τι δεν είναι, τι μπορεί και τι δεν μπορεί και ας μην παίρνουν τα μυαλά κάποιων αέρα. Είναι ανάγκη όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να σοβαρευτούν και να συνεργαστούν για να υπάρχει πιθανότητα να μπορέσουν να πάρουν και να παίξουν κάποιο πιο ενεργό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Τώρα συμπαράταξη χωρίς κριτική τού ενός για τον άλλο.Τώρα πρέπει να πολεμήσουμε. Με ενωμένες όλες τις δυνάμεις μας , με συσπειρωμένους όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους του πατριωτικού χώρου....

Δεν αρκεί ο καθ ένας από το μετερίζι του να περιγράφει τα κακά τα στραβά και τα ανάποδα. Δεν αρκεί η κριτική. Χρειάζονται θέσεις, χρειάζεται πράξη, χρειάζεται δράση. Θέσεις έχουμε, όμως για πράξεις και αποτελεσματική δράση που θα υλοποιήσει τις θέσεις μας χρειάζεται δύναμη και είναι τοις πάσι γνωστόν ότι η ισχύς εν τη ενώσει. 
Εάν ο πατριωτικός χώρος που εκφράζει την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού εξακολουθήσει να είναι κατακερματισμένος, οι νεοφιλελεύθεροι υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης ή η μειοψηφία των πάσης φύσεως αναρχο-αριστερών, οι οποίοι όμως είναι ενωμένοι και καλά οργανωμένοι, θα εξακολουθήσει να κυβερνάει και να καταστρέφει το κράτος και το έθνος των Ελλήνων και οι ευθύνη αυτών που αρνούνται την ενότητα θα είναι τεράστια και σίγουρα κάποια στιγμή θα απολογηθούν ενώπιον του λαού. 


Ο πατριωτικός χώρος προτείνει σήμερα την σωστή λύση του Ελληνικού προβλήματος. Προτείνει τη σωστή πορεία για ένα δημιουργικό μέλλον. Είμαστε η εναλλακτική πρόταση. Είμαστε η λύση. Πρέπει όμως , για να μας εμπιστευτεί, να πείσουμε τον Ελληνικό λαό ότι είμαστε δύναμη! Δύναμη ικανή να κυβερνήσει. 

Θωμάς Τουσιάδης
ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top