Οι μέρες που ζούμε στην Ελλάδα είναι πραγματικά πρωτόγνωρες και απίστευτες για όσους δεν γνωρίζουν τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια που πλέον εφαρμόζονται με ταχείς ρυθμούς στην χώρα, έχοντας βρει πρόσφορο πολιτικό έδαφος.

Η υπόθεση των αντιδράσεων γονέων για την ένταξη των παιδιών μουσουλμάνων εποίκων στα ελληνικά σχολεία φτάνει στην δικαιοσύνη, ενώ νεολαίοι κομμάτων σε ρόλο πέμπτης φάλαγγας, υπό τον μανδύα ανθρωπισμού, παρεμβαίνουν, προκειμένου να επιβληθεί το πολυπολιτισμικό σχολείο.

Στην Βόλβη, μετά την αποχή των μαθητών από τα σχολεία λόγω διαμαρτυρίας, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προειδοποιεί ότι αν το φαινόμενο αυτό συνεχιστεί θα ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

Μάλιστα έχει ήδη στείλει στον εισαγγελέα την έγγραφη απόφαση των γονέων για την αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα.

«Περιμένω την παρέμβαση του εισαγγελέα για τρεις λόγους: για το άκυρο της απόφασης,

για την υποχρεωτικότητα του σχολείου και για τα όσα ρητά προβλέπονται από τον αντιρατσιστικό νόμο» προσθέτει ο κ. Ανανιάδης.

Εν ολίγοις, η Εισαγγελία θα παρέμβει στην ελεύθερη βούληση των γονέων να απέχουν τα παιδιά τους από το σχολείο για δήθεν αντιρατσιστικούς λόγους και λόγω υποχρεωτικής Παιδείας, καθώς το κάθε Κράτος θέλει να εκπαιδεύει τα παιδιά στις «αξίες» της Νέας Τάξης.
Το «δικαίωμα» όλων των παιδιών στην πλύση εγκεφάλου υπερασπίστηκε μια ομάδα νέων του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε άλλες περιπτώσεις θα στήριζε την αποχή των παιδιών από τα σχολεία.

Ό,τι θέλει κάνει το σύστημα!

Λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές του 1ο του δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, μπροστά στον δρόμο του σχολείου, η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πήγε με το πανό αλλά και με φυλλάδια για να υπερασπιστεί τα παιδιά των μουσουλμάνων και την ένταξή τους στο σχολείο.

«Με ποιο δικαίωμα πολιτικοποιείς το παιδί μου» άρχισαν να φωνάζουν γονείς,

Η ομάδα νέων του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Αφού δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνω εγώ», επιβάλλοντας ουσιαστικά τις ιδέες τους.


Τι άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε πως ζούμε μέρες επιβολής τρόπου ζωής και απόψεων από την εξουσία, η οποία σε τέτοια θέματα στηρίζεται από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top