Η διασύνδεση (!) των ελληνικών δανείων με το Μεταναστευτικό
Είναι ανάρμοστη, ανήθικη και χυδαία κάθε προσπάθεια διασύνδεσης των ελληνικών δανειακών υποχρεώσεων με τις υποχρεώσεις που δημιουργεί στη χώρα μας το αυξανόμενο ρεύμα προσφύγων και λαθρομεταναστών. 
 Και αυτόν τον άθλιο συσχετισμό, που αρχίζει να παίρνει τη μορφή ωμού εκβιασμού, δεν θα μπορούσε να τον διατυπώσει κανείς εκτός άλλος από τη φασίζουσα πολιτική ηγεσία της σημερινής Γερμανίας. 
Η λογική να γίνει η πατρίδα μας χαβούζα απελπισμένων, αλλοθρήσκων και αλλογενών, που είναι αδύνατον να ενταχθούν στον κοινωνικό ιστό, αντανακλά τον πολιτικό κυνισμό του σύγχρονου γερμανικού imperium, που θεωρεί ότι μπορεί να αγοράζει ανθρώπους, συνειδήσεις και κυβερνήσεις σε κράτη που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες και έχουν καταντήσει επαίτες του Βερολίνου. 
Τοξικά απόβλητα να ήθελε να ξεφορτωθεί ο Σόιμπλε, πάλι στην Ελλάδα θα τα έσπρωχνε με τη λογική: «Πάρτε τα τώρα να μας απαλλάξετε κι εμείς θα δούμε στο μέλλον τη ρύθμιση του χρέους σας». Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για απόβλητα, αλλά για ανθρώπινες ψυχές.


Η Ελλάδα και η Ιταλία πληρώνουν την πολιτική «ανοιχτών συνόρων» της Γερμανίας, που βέβαια καμία σχέση δεν έχει με την προάσπιση ανθρωπιστικών αξιών. 
Η κυρία Μέρκελ στις διαδοχικές θητείες της ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα στους λαθρομετανάστες, επιζητώντας αρχικά φθηνά εργατικά χέρια για τη γερμανική παραγωγική μηχανή. 
Στη συνέχεια κατάλαβε το σφάλμα, αλλά ήταν πλέον αργά. Η ανθρωπιστική υποκρισία που διέπει τη φιλοσοφία της τευτονικής «ηθικής», όταν έρχεται η ώρα να ξεπλυθούν τα τεράστια εγκλήματα των Γερμανών εις βάρος της ανθρωπότητας, επέβαλε την τήρηση προσχημάτων. Γι' αυτό σήμερα ο Σόιμπλε, που είναι και ο πιο ξεδιάντροπος της παρέας, ψάχνει να φορτώσει τους μπελάδες του αλλού. Οι χώρες του Βίζεγκραντ αλλά και η Αυστρία, που κατάλαβαν, έστω και αργά, τι παίζεται, γλίτωσαν τις ορδές των απελπισμένων, ορθώνοντας φραγμούς στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση. 
Η Βουλγαρία και τα Σκόπια όρθωσαν φυσικά εμπόδια στα σύνορά τους. Και η απόφασή τους αυτή, παρά τις σφοδρές επικρίσεις των διάφορων «αλληλέγγυων», γλίτωσε τελικά και την Ελλάδα από νέα κύματα προσφύγων. Σε συνδυασμό ασφαλώς και με τη συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας που, αν καταρρεύσει, θα φέρει τη χώρα μας ενώπιον ανθρωπιστικής καταστροφής. Η αντιμετώπιση της απειλής είναι δυστυχώς προσωρινή. Και δεν θα λυθεί χωρίς μία σκληρότερη αντιμεταναστευτική ατζέντα εθνικού χαρακτήρα. Αυτό φοβούνται οι Γερμανοί και εκβιάζουν με το χρέος...

Γιώργος Χαρβαλιάς
Πηγή: https://goo.gl/rNtDCh


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top