«Σύντροφοι και συντρόφισσες, είμαστε μαζί σε όλους τους αγώνες, μαζί χτίσαμε έναν νέο Γοργοπόταμο», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και μας προσέφερε, απλόχερα, αστείρευτες, στιγμές γέλιου που θα τις διηγούμαστε και στα εγγόνια μας… Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Πάνου του Καμμένου, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ξεκίνησε την ομιλία του απευθυνόμενος στα παριστάμενα στελέχη της «Ριζοσπαστικής Αριστεράς». 
Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο γραμματέας Π. Ρήγας γέλασαν δυνατά, αλλά η εικόνα απόλυτης ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενισχύθηκε για άλλη μια φορά. Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου δήλωσε ακόμη ότι «οι ΑΝΕΛ σταθήκαμε δίπλα σας και θα σταθούμε δίπλα σας μέχρι τέλους, μέχρι να φύγουν οι δανειστές, μέχρι να απελευθερωθεί η πατρίδα μας». 
Όπως είπε, «είμαι μαζί με τον Αλέξη γιατί ξέρω ότι δε χρωστάτε σε κανέναν και δε σας έχει γραμμένους σε κανένα τεφτέρι κανείς και ούτε θα μας γράψει κανείς. Στο επόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που θα σας ξαναβρεί στην εξουσία, θα θέλουν πολλοί να έρθουν σε αυτό το χώρο. Δε θα μας φτάνει αυτό το γήπεδο. 
Αλλά να προσέξουμε ποιοι ήταν εκεί στα δύσκολα και ποιοι θα έρθουν να καρπωθούν στα εύκολα»… 


Πάνο σε ευχαριστούμε που υπάρχεις….. Τώρα που έφυγε ο Ντάριο Φο, θα βλέπουμε εσένα τα κρύα βράδια του χειμώνα....

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top