Απευθύνομαι σε όσους ή από άγνοια ή από παραπληροφόρηση ή από εμμονή σε πολιτικο-οικονομικά στερεότυπα, ή από σκοπιμότητες, στηρίζουν το επαίσχυντο ιδιωτικό Τραπεζικό σύστημα, των εναγών τοκογλύφων, πού ευθύνονται για όλες τις κρίσεις.
Αυτοί, λοιπόν, ισχυρίζονται ότι οι ιδιωτικές Τράπεζες χρειάζονται, και πρέπει να υπάρχουν στην οικονομική λειτουργία, όπως επίσης, ισχυρίζονται, ότι αν φύγουμε από την ζώνη του ευρώ, θα καταστραφούμε, χωρίς βεβαίως, να βλέπουν το οικονομικό αδιέξοδο πού οδηγούμεθα με το ευρώ, και χωρίς βέβαια, να επιχειρηματολογούν για την θέση τους αυτή. 
Νομίζω όμως, ότι λέγονται όλα αυτά, ( εκτός από σκοπιμότητες ), γιατί δεν υπάρχει και δημιουργική σκέψη ( Σε άτομα- κόμματα, μικρά ή μεγάλα ). Μόνον διαπιστώσεις και αφορισμοί διατυπώνονται. Ουσιαστικά όμως δεν έχουν να προτείνουν λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας. Είναι πνευματικά στείροι.
Επαναλαμβάνουν αενάως διαπιστώσεις και περιγραφές της κατάστασης πού βρισκόμαστε και έχουν την ψευδαίσθηση και με αυταρέσκεια , νομίζουν ότι προσφέρουν, ενώ δεν έχουν να προσφέρουν πλέον τίποτα, είτε ως πολιτικοί είτε ως οικονομικοί ‘ επαίοντες’ εξαρτήματα των πολιτικών πού είναι. Πρωτοφανές τέτοιο κατάντημα διανοητικής πτώσης.
Αλλά, Έλληνες πατριώτες, θάρρος και ελπίδα, διότι όλα θα αλλάξουν, διότι προτάσεις ρηξικέλευθες και καινοφανείς υπάρχουν, πού θα δώσουν λύσεις σε όλα τα οικονομικά και πολιτικά προβλήματα. Δεδομένου ότι το υπάρχον σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα, νομοτελειακά καταρρέει Λοιπόν, υπομονή και καρτερία.
Eρχεται η Μεγάλη Πνευματική Επανάσταση πού θα φέρει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ

Το ιδιωτικό Τραπεζικό σύστημα, συγκεντρώνει όλες τις καταθέσεις των πολιτών Και με αυτόν τον τρόπο ελέγχει όλες τις χρηματικές ροές προς την πραγματική ( δημιουργική ) οικονομία. Δηλαδή στα χέρια της επαίσχυντης παγκόσμιας τοκογλυφικής χούντας βρίσκεται ο πλούτος πού δημιουργεί η εργασία. 
Αυτοί, λοιπόν, πλουτίζουν με τον τόκο από τα δικά μας χρήματα. Αυτοί δημιουργούν τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις και το χειρότερο, αυτοί φτιάχνουν τους πολέμους, εξαγοράζοντας συνειδήσεις ελεεινών πολιτικών, δημιουργώντας κοινωνικές αναστατώσεις. 
Επομένως, την τραπεζική λειτουργία να αναλάβουν μόνο οι Κεντρικές Τράπεζες των εθνών,( κρατικοποίηση) χωρίς ΤΟΚΟ, για να ευημερήσει ο κόσμος. Το πράγμα είναι τόσο απλό, σαν το αυγό του Κολόμβου. Για να γίνει η τελευταία οικονομική κρίση, πού προκάλεσαν οι εμπνευστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο οριστικός τους θάνατος.

Χρίστος Α. Αθανασόπουλος
www.christathan.blogspot.com

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top