Είδηση 1η:
Αρχίζει η ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό - Θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 887.000 ευρώ


Πηγή

Είδηση 2η:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ..

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!


https://www.youtube.com/watch?v=jLScMz__NOk
Πηγή
Είδηση 3η:
Ενδοεθνοτικό λιντσάρισμα στο κέντρο της Αθήνας
Ένας Πολωνός και ένας Ουκρανός κρέμασαν έναν άλλο ξένο στην πλατεία Κλαυθμώνος


πηγή φωτο


Ενδοεθνοτικό λιντσάρισμα έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας καθώς ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός κρέμασαν αλλοδαπό στην πλατεία Κλαυθμώνος το απόγευμα του Σαββάτου.
Το γεγονός αυτό, το οποίο θυμίζει το νόμο του «Λιντς», που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ και είχε τη μορφή αυτοδικίας από τον όχλο, θα πρέπει να προβληματίσει για το τι συμβαίνει στη χώρα μετά την πληθυσμιακή αλλοίωση που έχει υποστεί.
Πιο συγκεκριμένα, ένας πολίτης τηλεφώνησε στην αστυνομία στις 19:25 το απόγευμα του Σαββάτου και κατήγγειλε την ύπαρξη ενός κρεμασμένου άντρα στην πλατεία δίπλα ακριβώς από το κτίριο όπου φιλοξενείται το υπ. Εσωτερικών.

Σχόλιο δικό μας: αυτό το περιστατικό είναι απλά η επισημοποίηση της ταφόπλακας τη ς Ελλάδας που ξέραμε. Απο αυτή τη στιγμή ζούμε σε ένα άλλο κράτος το Unanistan που ισχύει ο νόμος του Αντίχριστου ( αυτός ο νόμος έχει πολλά πρόσωπα – γράφε Ισλάμ )
Πηγή

Είδηση 4η:
Ακόμη μία ημέρα μεγάλης έντασης στο Ωραιόκαστρο την Τετάρτη το μεσημέρι, με γονείς εναντίον μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έξω από σχολείο.
Λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές του 1ο του δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, μπροστά στον δρόμο του σχολείου ομάδα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε με πανό και φυλλάδια για να υπερασπιστούν τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών για την ένταξη τους στα σχολεία.


Αμεσα οι γονείς αντέδρασαν για την εικόνα και το πανό που θα αντίκριζαν τα μάτια των παιδιών τους όταν θα αποχωρούσαν από το σχολείο.

Οι γονείς τους ανάγκασαν με μεγάλη ένταση και σπρωξίματα να φύγουν από εκει πριν βγουν τα παιδιά από τις τάξεις τους και δουν το πανό.

Μάλιστα, κάλεσαν άμεσα και στην Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο μισή ώρα μετά την αποχώρηση μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή

θυμίζουμε την πρόσφατη ανάρτηση μας:
"Ρίξε μου άλλη μία και θα δεις". Νεοέλληνες "με τις υγείες σας".

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top