Μετά από την δημόσια τοποθέτηση του υπουργοπάνου Καμμένου (των… «κόκκινων γραμμών») κατά της απόφασης του Συλλόγου Γονέων του Ωραιοκάστρου και υπέρ της… εκπαίδευσης των «προσφυγόπουλων» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά μας (αλλά όχι στα ίδια σχολεία με τα δικά του παιδιά, γιατί ο υπουργοπάνος τα δικά του τα στέλνει σε ιδιωτικά, κοροϊδάρες που τον ψηφίσατε!) το γνωστό διαδικτυακό του όργανο (που εμφανίζεται στους αφελείς ως… σούπερ-πατριωτικό κι έτσι), προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας τον… εξελληνισμό των «προσφυγόπουλων». Ιδού τι προτείνουν τα… «πατριωτάκια»:
Πανελληνισμός ή βαρβαρότηταΠως θα αντισταθούν στην βαρβαρότητα τα παιδιά των προσφύγων εάν δεν εξελληνισθούν;
… Ο Έλληνας έχει ιερά υποχρέωση να μεταλαμπαδεύσει αυτή την πολύτιμη, πανανθρώπινη κληρονομιά και όχι να την θάψει στην αυλή του. Όχι μόνον επειδή αυτός είναι ο δρόμος του Αλεξάνδρου, αλλά επειδή είναι και ο δρόμος αναστροφής της καλπάζουσας βαρβαρότητας.
Ο Έλληνας έχει υποχρέωση και συμφέρον να αγκαλιάσει τα παιδιά των προσφύγων και να τα κάνει Έλληνες. Όχι, δεν θα τα κάνει το αισχρό εκπαιδευτικό σύστημα Έλληνες. Ο Έλληνας γονιός θα τα κάνει, με την μπέσα, την αγάπη, το φιλότιμο, την καλοσύνη που μας δίδαξε η Ελληνική και Ορθόδοξη Κληρονομιά μας… Αυτός είναι ο πραγματικός Έλληνας. Γιατί Έλληνας δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι με μόχθο, πόνο, αγώνα…».


(ΥΓ): Θα ήταν αστεία όλα τούτα, αν αυτός ο θίασος των ψεκασμένων δεν κυβερνούσε τη χώρα. Η τραγωδία όμως είναι ότι την κυβερνά – πεσμένος στα… τέσσερα μπροστά στους αφέντες του, την φράου Μέρκελ, τον Σόρος και λοιπές νεοταξίτικες δυνάμεις- γι’ αυτό είναι άκρως επικίνδυνος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία!
Πηγή.


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top