Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε ένας ιμάμης απαντά στο ερώτημα εάν ένας μουσουλμάνος άνδρας μπορεί να κάνει έρωτα με τη νεκρή σύζυγό του (νεκροφιλία).
Ο ιμάμης αφού εξηγεί εισαγωγικά ότι μια τέτοια πράξη θα γινόταν μόνο από έναν άρρωστο ή διεστραμμένο άνθρωπο (πάλι καλά), δηλώνει στη συνέχεια ότι δεν μπορεί να την απαγορεύσει.
Και δεν μπορεί να απαγορεύσει την ερωτική επαφή ενός άνδρα με την νεκρή γυναίκα του διότι, όπως λέει, ακόμα και όταν μια γυναίκα πεθάνει συνεχίζει να είναι η σύζυγός του. Ο γάμος δεν ακυρώνεται με τον θάνατό της.
Ο άνδρας της μπορεί να την κάνει ό,τι θέλει, όπως και στη ζωή, οπότε μπορεί να «το κάνει» με εκείνη ακόμα κι αν είναι νεκρή.
«Είναι κάτι που δεν το συνιστώ αλλά δεν μπορώ και να το απαγορεύσω», εξηγεί.
Αν κι αδυνατούμε να κατανοήσουμε γιατί απασχολεί τόσο πολύ τους μουσουλμάνους η νεκροφιλία, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι κατά την περίοδο που στην Αίγυπτο είχε πάρει την εξουσία η Μουσουλμανική Αδελφότητα (2012-2013), είχε ψηφιστεί νόμος που επέτρεπε σε έναν σύζυγο να «το κάνει» με τη νεκρή γυναίκα του πριν τη θάψουν.
Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2012, ψηφίστηκε νόμος στην Αίγυπτο που έλεγε ότι σε περίπτωση θανάτου της συζύγου τους, οι Αιγύπτιοι θα έχουν δικαίωμα να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί της για 6 ώρες μετά την ώρα θανάτου, ούτως ώστε να την αποχαιρετήσουν σωστά.
O νόμος είχε το εμπνευσμένο όνομα «αποχαιρετιστήρια σεξουαλική επαφή».

Δείτε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους:


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top