ΤΑΪΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ!


Παραδέχτηκε τα… τραπεζώματα υπόδικων στην ΤτΕ ο Γιάννης Στουρνάρας, όταν απάντησε -χάνοντας τη ψυχραιμία του- στις ερωτήσεις του Νίκου Νικολόπουλου. «Θα καλώ στην τράπεζα όποιον θέλω εγώ» είπε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.
Όταν πήρε το λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ έθεσε το ερώτημα στον διοικητή της ΤτΕ αν έχει γευματίσει στο «δώμα» της τράπεζας με τον κατηγορούμενο και στενό συνεργάτη του Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου.
Ο Γιάννης Στουρνάρας, αφού παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε τόσο με τον Παπασταύρου όσο και με την υπόδικη Αναστασία Σακελλαρίου για την υπόθεση του ΤΤ, έχασε τη ψυχραιμία του και απάντησε ότι θα καλεί στην τράπεζα όποιον θέλει, προσθέτοντας πως και η… Λαγκάρντ είναι κατηγορούμενη.
«Είναι μαγαζί σας; Μπράβο» επανήλθε ο Νικολόπουλος με τους τόνους να ανεβαίνουν και ο Στουρνάρας αποκρίθηκε και πάλι ότι «θα καλώ όποιον θέλω εγώ».
«Την Παρασκευή στις 30 Σεπτεμβρίου, επειδή όποιον ήθελε καλούσε, κάλεσε και τον κ. Πρετεντέρη» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, με τον διοικητή της ΤτΕ να ρωτά: «Γιατί κατηγορείται για κάτι;».
Τα αίματα άναψαν κι άλλο με την εξής στιχομυθία:
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στο σπίτι σας να τα κάνετε τα ραντεβού. Όχι, στην ΤτΕ με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Κάλεσε και τον Πρετεντέρη. Η συμμετοχή σας σε γεύμα των 8… Να πληρώνουμε εμείς για να καλείς όποιον θέλεις. Με τα λεφτά των Ελλήνων είσαι εκεί.
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Κι εσύ το ίδιο. Ντροπή σου. Σας ξέρω καλά ποιος είστε. Κρινόμαστε όλοι.
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κι εγώ και ο ελληνικός λαός ξέρουμε εσένα. Κατέβα σε εκλογές να σε δούμε. Πάντα διορισμένος ήσουν. Παιδί του σωλήνα.


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top