Νίκος Νικολόπουλος: ο Άδωνης αποφασίζει και ο Κυριάκος σιωπά και υπακούει;» Καυστική δήλωση Ν. Νικολόπουλου για την άρνηση της ΝΔ να συναινέσει στην επιλογή Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ

Καυστική δήλωση Ν. Νικολόπουλου για την άρνηση της ΝΔ να συναινέσει στην επιλογή Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡΜε αφορμή την εμπλοκή του ονόματος του, από τον διορισμένο αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στην επιλογή της Κυβέρνησης του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ουδεμία έκπληξη προξένησε η δήλωση - άρνηση του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την βούληση της Κυβέρνησης να αναλάβει την Προεδρία του ΕΣΡ ο έμπειρος πολιτικός Βύρων Πολύδωρας.

Ο Άδωνις είναι γνωστό ότι «χαράσσει γραμμή» στην ΝΔ, καθιστώντας άβουλο και μοιραίο τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, έχοντας μόνο του μέλημα την αποκοπή της, από τις ρίζες της, από τον Καραμανλισμό και τις αρχές της κοινωνικής Δεξιάς.

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο πολιτικός της εμπειρίας, της γνώσης, του πολιτικού πολιτισμού, ο πολιτικός που λοιδορήθηκε αγρίως από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κρίνεται… «ακατάλληλος», μόνο και μόνο επειδή δεν θεωρείται «δεδομένος» και «υποταγμένος» στα κελεύσματα της νταβατζηδοκρατίας και των πολιτικών κολαούζων της.

Εκδήλωσα ανεπιφύλακτα την προτίμηση μου στον Βύρωνα Πολύδωρα για την θέση του Προέδρου του ΕΣΡ, επειδή συγκεντρώνει τα εχέγγυα που απαιτούνται για να τιμήσει το ρόλο του. Έχει διατελέσει Υπουργός Τύπου, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και κυβερνητικός εκπρόσωπος . Είναι επαρκείς οι γνώσεις του, κυρίως δεν άγεται και φέρεται από το μνημονιακό κατεστημένο και ασφαλώς η πολιτική του παιδεία καλύπτει τις ανάγκες για συνεννόηση και συναίνεση στον χώρο των ΜΜΕ.

Παράλληλα, ο Βύρων Πολύδωρας έχει την εκπεφρασμένη άποψη ότι οφείλει το Κράτος να θέσει, επιτέλους, τέλος στην ασυδοσία και την παρανομία του άναρχου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, για αυτό και επιδοκίμασε τον «νόμο Παππά» Το ίδιο ως γνωστό, έπραξε και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, όπως και πολλά άλλα στελέχη της μεγάλης «δεξαμενής» της κοινωνικής Δεξιάς -μεταξύ των οποίων και εγώ- την οποία δυστυχώς αδειάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης με την αμετροέπεια του, την εμπάθεια του και τα ακραία νεοφιλελεύθερα λόγια και «έργα» του.

Αναλογεί τελικά η μελαγχολία και η περιέργεια στους άδολους φίλους της Κεντροδεξιάς -συρρικνωμένης, δυστυχώς, σήμερα- παράταξης: Έως πότε θα προεδρεύει ο Άδωνις και θα παραμένει θεατής και χειροκροτητής ο Κυριάκος Μητσοτάκης;»
 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top