ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Ο ηγέτης που νομιμοποίησε τις δολοφονίες εμπόρων ναρκωτικών και τον στηρίζει o λαός !!!
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΜΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΛΟΝΤΑΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΣΩΜΑ !!!
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου στις Φιλιππίνες στηρίζει την απόφαση του νέου προέδρου της χώρας, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, να δώσει άδεια στους πολίτες να σκοτώνουν εμπόρους ναρκωτικών στους δρόμους.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, το 84% των Φιλιππινέζων στηρίζει τον Ντουτέρτε στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.

Τα Ηνωμένα Έθνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους όταν ο Ντουτέρτε κέρδισε τις εκλογές, στις οποίες είχε ως «όπλο» για την ψήφο του λαού, την πάταξη της διακίνησης των ναρκωτικών με έναν πρωτάκουστο τρόπο.


Ο «Τιμωρός» όπως αποκαλούν τον Ντουτέρτε, έδωσε εντολή στους αστυνομικούς αλλά και στους πολίτες της χώρας να σκοτώνουν ελεύθερα τους εμπόρους ναρκωτικών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από την ημέρα της εκλογής του έως τις 30 Ιουνίου, να έχουν χάσει τη ζωή τους 3.600 άνθρωποι, εκ των οποίων μόνο οι 1.377 σκοτώθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.


ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/international/414248,O-hgeths-poy-nomimopoihse-tis-dolofonies-emporwn-narkwtikwn-kai-ton-sthrizei-o.html


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top